Συνάντηση με τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη είχε ο πρόεδρος του Οικονομικού Επιμελητηρίου, Κωνσταντίνος Κόλλιας.

Ο πρωθυπουργός υποδέχθηκε το κ. Κόλλια στο Μέγαρο Μαξίμου και είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν για την αλλαγή του κλίματος στην ελληνική οικονομία, τα επόμενα βήματα που πρέπει να κάνει η χώρα για να αποκτήσει μια πιο ανταγωνιστική οικονομία. 
Από τη συζήτηση μάλιστα δεν έλειψαν και οι αναφορές στις επικείμενες εκλογές στο ΟΕΕ, όπου ο Κωνσταντίνος Κόλλιας και η  ΔΗ.ΚΙ.Ο αποτελούν φαβορί για τις εκλογές της 15ης Δεκεμβρίου.
Μάλιστα, όπως δήλωσε και ο πρόεδρος του ΟΕΕ ο Κυριάκος Μητσοτάκης στηρίζει πάντα το έργο του Οικονομικού Επιμελητηρίου, αναγνωρίζει τον σημαντικό ρόλο του Φορέα και την Κυριακή θα είναι και ο ίδιος στο Ζάππειο, για να ψηφίσει και να στηρίξει τη ΔΗ.ΚΙ.Ο.

Ακολουθεί η δήλωση του προέδρου Οικονομικού Επιμελητηρίου:
Συναντήθηκα σήμερα με τον Πρωθυπουργό, Kyriakos Mitsotakis, με τον οποίο συζητήσαμε για τη θετική αλλαγή του κλίματος στην ελληνική οικονομία, τα επόμενα βήματα που πρέπει να κάνει η χώρα μας για να αποκτήσει μια πιο ανταγωνιστική οικονομία, καθώς και για τις επερχόμενες εκλογές του ΟΕΕ. O Πρωθυπουργός, οικονομολόγος και ο ίδιος, στηρίζει πάντα το έργο του Οικονομικού Επιμελητηρίου, αναγνωρίζει τον σημαντικό ρόλο του Φορέα μας και, αφού μου ευχήθηκε καλή επιτυχία, μου είπε ότι την Κυριακή θα είναι και ο ίδιος στο Ζάππειο, για να ψηφίσει και να στηρίξει τη ΔΗ.ΚΙ.Ο.