Άστραψε και βρόντηξε ο Σπύρος Καρανικόλας κατά του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά και των πρώην στελεχών του ΠΑΣΟΚ που συμμετέχουν στην επιτροπή ανασυγκρότησης που ανακοίνωσε το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης,

Με αφορμή μάλιστα τον εμπορικό θεσμό της «Μαύρης Παρασκευής», ο κ. Καρανικόλας έκανε λόγο στον ΣΚΑΙ «για Black Friday, όπου ο Τσίπρας ψωνίζει ότι εκπτωτικό έχει απομείνει».

«Είναι θλιβερό προσωπικό πολιτικό κατάντημα κάποιων, οι οποίοι προδίδουν για μία καρέκλα τις αρχές και τις αξίες μιας παράταξης, αν τις είχαν φυσικά ποτέ, να πηγαίνουν, όχι απλά να γλύφουν εκεί που έφτυναν, αλλά να γλύφουν αυτούς που του έφτυναν, γιατί περί αυτού πρόκειται!», είπε χαρακτηριστικά ο Σπύρος Καρανικόλας για να προσθέσει στη συνέχεια πως δεν μπορεί να καταλάβει πως τα στελέχη αυτά ξέχασαν σε μια νύχτα όλους αυτούς που τους τραμπούκιζαν.

Αναφερόμενος στη συμμετοχή της πρώην συνεργάτιδας του Γιώργου Παπανδρέου Ρεγγίνας Βάρτζελη, στην επιτροπή ανασυγκρότησης του ΣΥΡΙΖΑ, το στέλεχος του Κινήματος Αλλαγής είπε ότι «Ο Τσίπρας έλεγε στην κυρία Βάρτζελη και σε όλα τα στελέχη του ΠΑΣΟΚ τότε, τον πρώην πρωθυπουργό Γιώργο Παπανδρεου «Πινοσέτ», τους έλεγαν γερμανοτσολιάδες, εθνοπροδότες, τους έλεγαν στις πλατείες των αγανακτισμένων μαζί με τους Χρυσαυγίτες για κρεμάλες και τώρα συναγελάζονται με αυτούς που τότε τους τραμπούκιζαν!».

«Και πορεύονται σήμερα μαζί με τα στελέχη των Ανέλ, την Κουντουρά, τον Παπαχριστόπουλο και τον Γκλέτσο και υπερασπίζονται μαζί τον Παπαγγελόπουλο! Πραγματικά θλιβερό πολιτικό κατάντημα!», τόνισε.

Τέλος, ο αν. εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ επισήμανε πως «ο Τσίπρας από τη μία κατηγορεί το ΠΑΣΟΚ ότι κατέστρεψε τη Χώρα, από την άλλη όμως παίρνει όλα τα στελέχη τα οποία υποθετικά κατέστρεψαν τη Χώρα και επίσης παίρνει τα στελέχη τα οποία συρρίκνωσαν τις δυνάμεις του ΠΑ.ΣΟ.Κ., αλλά τα χρησιμοποιεί τώρα για την ανασυγκρότηση του Συριζα! Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν!». 

Δείτε το βίντεο: