«Υπάρχουν κάποια αυτοκίνητα που είχαν αγοραστεί το 2014, αλλά δυστυχώς είναι κακοσυντηρημένα. Η προηγούμενη διοίκηση μας τα άφησε δίχως την απαραίτητη συντήρηση, ενώ υπήρχαν οι εγγυήσεις δεν έγιναν τα απαιτούμενα service».

Τα παραπάνω ανέφερε ο εντεταλμένος δημοτικός σύμβουλος Καθαριότητας και Ανακύκλωσης, Ν. Ζεϊμπέκης στο Radio North 98 και την εκπομπή «Βεράντα Αριστοτέλους» σχετικά με την καθαριότητα και τα προβλήματα που αντιμετώπιζει ο Δήμος Θεσσαλονίκης.

Ο κ.Ζεϊμπέκης μεταξύ άλλων επισήμανε: «προσπαθούμε να μαζεύουμε τα σκουπίδια όσο το δυνατόν πιο γρήγορα. Οι ανάγκες του κόσμου είναι μεγαλύτερες. Προς παρόν βγαίνουμε τρεις φορές την ημέρα. Εάν βγαίναμε δύο φορές θα υπήρχαν παράπονα για έλλειψη καθαριότητας από τους πολίτες. Δυστυχώς ο κόσμος δεν είναι τόσο πειθαρχημένος, έτσι ώστε να βγαίνουμε μια φορά το πρωί και μια το βράδυ».

Τέλος, ερωτηθείς για το ζήτημα της αποκομμιδής ογκωδών απορριμμάτων, ο εντεταλμένος δημοτικός σύμβουλος υπογράμμισε ότι, «προβαίνουμε σε συνεχείς επιχειρήσεις απομάκρυνσης τέτοιων απορριμμάτων, με τις υπηρεσίες να συγκεντρώνουν το λιγότερο 600-600 τόνους το μήνα».

Ακούστε εδώ όλη τη συνέντευξη