Μια κοινή τους φωτογραφία με τον πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη, ανήρτησε ο Στέφανος Τσιτσιπάς στον προσωπικό του λογαριασμό του στο Instagram. 

Με αυτό τον τρόπο ο παγκοσμίου φήμης Έλληνας τενίστας, θέλησε να πει ένα «ευχαριστώ» για την παρουσία του κ Μητσοτάκη αλλά και συνεχή υποστήριξή του στους αγώνες και την προσπάθεια του Στέφανου Τσιτσιπά.

«Ο δρόμος μου είναι μακρύς με καλή παρέα», έγραψε (στα αγγλικά) ο Έλληνας τενίστας στην ανάρτησή του με μια φωτογραφία του ίδιου και του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

My road is long with good company. @atptour | #nittoatpfinals

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Stefanos Tsitsipas (@stefanostsitsipas98) στις

Υπενθυμίζεται ότι χθες, ο Κυριάκος Μητσοτάκης και η σύζυγός του, Μαρέβα, παρακολούθησαν τον αγώνα του με τον Ελβετό τενίστα, Ρότζερ Φέντερερ, ενώ μετά το τέλος του αγώνα πήγαν στα αποδυτήρια για να συγχαρούν τον Στέφανο Τσιτσιπά για τη μεγαλειώδη νίκη του.

Την ανάρτηση του πρωταθλητή σχολίασε και η Μαρέβα Μητσοτάκη.

Μάλιστα αυτή δεν είναι η μοναδική φορά που ο πρωθυπουργός έχει βρεθεί στο πλευρό του Στέφανου Τσιτσιπά, αφού μόλις πριν δυο μήνες παρακολούθησε την προσπάθεια του κορυφαίου Έλληνα αθλητή στο διεθνές τουρνουά Davis Cup στο οποίο συμμετέχει η Εθνική Ομάδα.

Μάλιστα μετά κ. Μητσοτάκης συνεχάρη τον Στέφανο Τσιτσιπά για τη νίκη του με 2-0 σετ απέναντι στον Πολωνό, Χούμπερτ Χούρκατς έχοντας και μια σύντονη συνομιλία.