Επιδρομή έξω από το σπίτι του υπουργού Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Αδωνι Γεωργιάδη πραγματοποίησε η αναρχική ομάδα Ρουβίκωνας.

Σημειώνεται πως μέλη του «Ρουβίκωνα» μετέβησαν στο σπίτι του υπουργού και πέταξαν τρικάκια. Μάλιστα την ενέργειά τους την ανακοίνωσαν τα ίδια τα μέλη σε ανάρτησή του σε γνωστό ιστότοπο του αντιεξουσιαστικού χώρου.


Αξίζει να σημειωθεί πως το κείμενο το οποίο δημοσιεύθηκε από την ομάδα μετά την επίθεση στην οικία του γνωστού πολιτικού στοχοποιεί όχι μόνο τον κ Γεωργιάδη αλλά και πολλά ακόμη μέλη της Βουλής των Ελλήνων, ενώ λίγο πριν ολοκληρώσει το κείμενο της η «Αναρχική συλλογικότητα Ρουβίκωνας» όπως υπογράφει, εκτοξεύει απειλές κατά πάντων σημειώνοντας χαρακτηριστικά πως «Ξέρουμε τα σπίτια σας».

Άμεση ήταν η αντίδραση της Κυβέρνησης με τον κυβερνητικό εκπρόσωπο, Στέλιο Πέτσα, να προχωρά σε μία ανακοίνωση για την επίθεση στο σπίτι του Άδωνι Γεωργιάδη από μέλη της αρχικής ομάδας Ρουβίκωνας.

«Το σπίτι του Υπουργού Ανάπτυξης Άδωνι Γεωργιάδη δεχθηκε σήμερα, ανήμερα μιας σημαντικής ημέρας για τη Δημοκρατία μας, αντιδημοκρατική επίθεση από τους τραμπούκους του Ρουβικωνα» σημείωσε στην ανακοίνωσή του και ξεκαθάρισε πως «τετοιου τύπου φασιστικές επιθέσεις δεν πτοούν κανέναν στην κυβέρνηση».