Καρφιά κατά των πρώην συντρόφων της που έφυγαν από το Κίνημα Αλλαγής για να πάρουν θεσούλες, εξεπέλυσε η βουλευτής του κόμματος Νάντια Γιαννακοπούλου.

«Πολλοί ήταν εκείνοι που δεν ήταν πρόθυμοι και έφυγαν από το ΚΙΝΑΛ για να πάνε είτε κατά τη μία μεριά είτε κατά την άλλη για να πάρουν θεσούλες», είπε χαρακτηριστικά, μιλώντας στον Alpha 98,9 και την εκπομπή «Ραντάρ».

Όσον αφορά την προεδρεία της Φώφης Γεννηματά και αν είναι υπέρ, η βουλευτής του ΚΙΝΑΛ στον Δυτικό Τομέα της Β΄Αθηνών σημείωσε «πως η κ. Γεννηματά είναι εκλεγμένη πρόεδρος, έχει κάνει έναν πολύ μεγάλο αγώνα και μεγάλη προσπάθεια να ενώσει έναν κατακερματισμένο χώρο, απέναντι σε ανθρώπους που δεν ήθελαν πραγματικά να συμβάλουν στην προσπάθεια. Όπως για παράδειγμα το ΠΟΤΑΜΙ, που φάνηκε ότι τελικά δεν ήθελε». 


Τέλος, σχετιά με τις αλλαγές που στις οποίες προχωρά το ΚΙΝΑΛ, η κα Γιαννακοπούλου τόνισε ότι «Μετά τις εκλογές κι εμείς και τα κόμματα και ο ΣΥΡΙΖΑ είναι σε μια εσωτερική διαδικασία. Βρισκόμαστε σε μια διαδικασία ανασυγκρότησης και αισιοδοξώ. Έγινε μια κουβέντα στην Κεντρική Επιτροπή και θέσαμε τα ζητήματα επί τάπητος. Αυτό που έχει σημασία είναι να έχουμε πολιτικό στίγμα, να έχουμε ξεκάθαρες θέσεις σε όλα τα ζητήματα και πλέον το ΚΙΝΑΛ τοποθετείται ξεκάθαρα σε όσα θέματα έρχονται στη Βουλή, χωρίς μισόλογα»