Με ιδιαίτερα θερμά λόγια μίλησε ο Υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνις Γεωργιάδης για τις επενδύσεις που έχει προσελκύσει  η δημοτική αρχή του Γιάννη Μώραλη στον Δήμο του Πειραιά, κατά την διάρκεια της ημερίδας που διοργάνωσε σήμερα, η Ευρωπαϊκή Τράπεζα Ανασυγκρότησης και Ανάπτυξης,  για την παρουσίαση της στρατηγικής της κατά την περίοδο 2020- 2024 στους τομείς του τουρισμού και του real estate.

Κατά την παρέμβασή του, ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων Άδωνις Γεωργιάδης, έκανε ιδιαίτερη αναφορά στον Γιάννη Μώραλη αλλά και στην προσέλκυση επενδύσεων.

Ο Άδωνις Γεωργιάδης, ανέφερε: «Συγχαίρω ιδιαίτερα τον δήμαρχο Πειραιά, Γιάννη Μώραλη, ο οποίος εχει αξιοποιήσει τις επενδύσεις στην πόλη του Πειραιά».

Πρόσθεσε μάλιστα: «Κύριε Δήμαρχε αν και ιδεολογικά προέρχεστε απο πολιτικούς χώρους όχι και τοσο φιλοεπενδυτικούς, εμείς μπορούμε να πούμε πως, βάλατε σε πολλούς τα γυαλιά στον τομέα αυτό».

Τέλος αναφέρθηκε στην αξιοποίηση του Πύργου, το οποίο και χαρακτήρισε  έργο ορόσημο για την Ελλάδα, δηλώνοντας: 

«Και βεβαίως δεν αντέχω να μην το πω, περιμένω με αγωνία τον περίφημο Πύργο.Θεωρώ, πως όταν ξεκλειδώσει κ προχωρήσει αυτό το έργο θα αποτελέσει άλλο ένα σημαντικό ορόσημο για μια Ελλάδα που αλλάζει και ξεφεύγει απο τη μιζέρια και απο ένα τέλμα δεκαετιών. Και για μια φορα τα σύμβολα έχουν τη σημασία τους, για να καταλαβαίνει ο κόσμος και η διεθνής κοινότητα ότι πραγματι εννοούμε αυτά που λέμε».
πηγή:peiraiasnews.gr