Η ΟΝΝΕΔ ξεκινά τις εργασίες του 12ου Συνεδρίου της τη γενέθλια ημέρα της Νέας Δημοκρατίας, της μεγαλύτερης πολιτικής δύναμης της χώρας και του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος, της παράταξης των μεγάλων εθνικών επιλογών, που μάχεται για όλες τις Ελληνίδες και όλους τους Έλληνες, χωρίς διαχωριστικές γραμμές. 45 χρόνια από την αποκατάσταση της Δημοκρατίας και την ίδρυση της Νέας Δημοκρατίας από τον εθνάρχη Κωνσταντίνο Καραμανλή, η Κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη οδηγεί τη Πατρίδα σε μια νέα εποχή, προκειμένου να την καταστήσει αυτοδύναμη. Πρόκειται για ένα μεγάλο εγχείρημα, το οποίο χρειάζεται δύναμη και «ψυχή», που χαρίζει απλόχερα στην παράταξη, όχι μόνο σήμερα, αλλά καθ’ όλη τη διάρκεια της ιστορίας της, η ΟΝΝΕΔ, η μεγαλύτερη πολιτική νεολαία.

Όλες οι νίκες και οι κατακτήσεις της παράταξης έχουν τη σφραγίδα της ΟΝΝΕΔ, η οποία ήταν είναι και θα είναι πάντα πρωτοπόρα. Από τις τοπικές οργανώσεις μέχρι και τις Γραμματείες της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ Πανεπιστημίων και ΑΤΕΙ, η ΟΝΝΕΔ αποτελεί την αιχμή του δόρατος των αγώνων μας και της αλληλεπίδρασης της παράταξής μας με την κοινωνία. Χωρίς αποκλεισμούς, συνιστά μία ευρεία και ανεξάντλητη δεξαμενή πολιτικής σκέψης, προσφέροντας, συγχρόνως, το θεσμικό υπόβαθρο έκφρασης και δράσεων για την Ελλάδα του αύριο, σύμφωνα με το αισθητήριο της νέας γενιάς.

Αυτό έρχεται να αποτυπώσει και να επικοινωνήσει η Οργάνωσή μας με το 12ο Συνέδριό της. Από τις 4 έως τις 6 Οκτωβρίου, πέραν από την εκλογή νέου Προέδρου και λοιπών αρχαιρεσιών καθώς και την ομιλία του Πρωθυπουργού, οι νέες και οι νέοι της Νέας Δημοκρατίας έχουν προετοιμάσει μία σειρά θεματικών συζητήσεων, σχετικά με τη σύνθεση όλων των δημοσίων πολιτικών για την πολυεπίπεδη βιώσιμη ανάπτυξη του τόπου. Η Κυβέρνηση μας αποδεικνύει, έμπρακτα, πως οι νέοι άνθρωποι είναι στο επίκεντρο των πολιτικών της ως συνοδοιπόροι. Όλες και όλοι μαζί εργαζόμαστε μεθοδικά για την ανάταξη της Ελλάδας, προσβλέποντας στο αύριο τώρα!

*Ο Χρήστος Κέλλας είναι αν. Γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της ΝΔ, Βουλευτής Ν. Λάρισας