Ως μείζον ζήτημα θέτει το θέμα της ταυτότητας και του πολιτικού στιγματος του κόμματος, η  βουλευτής Δράμας του Κινήματος Αλλαγής Χαρά Κεφαλίδου, προσθέτοντας ταυτόχρονα ότι «Δεν είναι μόνο οι πολιτικές, αλλά και τα πρόσωπα που τις εκφράζουν». 


Μιλώντας στην εκπομπή «Μιλάμε Πολιτικά» του flash 994, η βουλευτής Δράμας έκανε λόγο για «βαρίδια του παρελθόντος» και για κλοπή θέσεων. Μίλησε για μία προσπάθεια να «αφυδατωθεί πολιτικά το Κίνημα».

Κάλεσε τα στελέχη του κόμματος να σταματήσουν την γκρίνια. Μίλησε για χαμηλά ποσοστά του Κινήματος και την πολύ μεγάλη πίεση που δέχεται και από τη ΝΔ και από τον ΣΥΡΙΖΑ.

Στη συνέχεια είπε πως οι αποκλεισμοί δεν ήταν ποτέ πολιτική λύση που βοηθάει ένα κόμμα να προχωρήσει μπροστά. «Δεν περισσεύει κανένας», συμπλήρωσε με νόημα. Μίλησε για πολιτικό κεφάλαιο που δεν μπορεί να χαριστεί.

Για τον εκλογικό νόμο, είπε ότι το ΚΙΝΑΛ έχει καταθέσει μία πρόταση και ζήτησε να μετατραπεί σε μία άσκηση συναινέσεων. «Ο κόσμος δεν έχει ανάγκη την πολιτική της κοκορομαχίας» σημείωσε.

Ακούστε τη συνέντευξη της βουλευτή του Κινήματος Αλλαγής Χαράς Κεφαλίδου: