Το τελευταίο αντίο στο ιστορικό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ Αντώνη Λιβάνη, που πέθανε σε ηλικία 94 ετών, είπαν φίλοι και συγγενείς στην Ιερά Μητρόπολη Αθηνών. Η κηδεία θα γίνει στο Α' Νεκροταφείο Αθηνών.

Τον Αντώνη Λιβάνη μεταξύ άλλων αποχαιρέτησαν ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, οι πρώην πρωθυπουργοί Κώστας Καραμανλή, Γιώργος Παπανδρέου και Αλέξης Τσίπρας, στελέχη του ΚΙΝΑΛ, του ΠΑΣΟΚ και του ΣΥΡΙΖΑ καθώς και πλήθος κόσμου.

Επιθυμία της οικογένειας ήταν αντί στεφάνων να γίνουν δωρεές στο σωματείο «ΕΛΠΙΔΑ – Σύλλογος Φίλων Παιδιών με καρκίνο». 



Υπενθυμίζεται ότι ο εκδότης και στενός συνεργάτης του Ανδρέα Παπανδρέου έφυγε από τη ζωή το βράδυ της Τετάρτης 11 Σεπτεμβρίου. Αποτέλεσε ιδρυτικό μέλος του ΠΑΣΟΚ και επικεφαλής του Εκδοτικού Οργανισμού Λιβάνη.

Αξίζει να σημειωθεί ότι με απόφαση του δημάρχου Αθηναίων, Κώστα Μπακογιάννη, ο δήμος πρόκειται να παραχωρήσει τάφο τιμής ένεκεν στο Α' Νεκροταφείο για την ταφή του εκλιπόντος.

«Ο εκλιπών επί πολλές δεκαετίες διαδραμάτισε σημαίνοντα ρόλο στα δημόσια πράγματα της χώρας, ίδρυσε έναν από τους μεγαλύτερους εκδοτικούς οίκους, ενώ έφηβος ακόμη καταδικάστηκε σε θάνατο από τους Γερμανούς κατακτητές» αναφέρει η σχετική ανακοίνωση του.