Την καθιερωμένη βόλτα στα περίπτερα της 84ης ΔΕΘ, ξεκίνησε λίγο μετά τις 11:30 ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας.

Η πρώτη στάση για τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης ήταν στο περίπτερο του Ηρακλή, όπου τον υποδέχθηκαν ο πρόεδρος του Γυμναστικού Συλλόγου, Φώτης Θέος, και ο ειδικός συνεργάτης της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού (ΓΓΑ), Αλέξης Αδαμίδης.

Ο πρωθυπουργός στη συνέχεια επισκέφθηκε το περίπτερο του υπουργείου Εθνικής Αμύνης, ενώ κατόπιν βρέθηκε στο σταντ του Άρη, όπου οι ιθύνοντες του συλλόγου τού έκαναν δώρο ένα βιβλίο με την ιστορία του σωματείου.

Σε περίπτερο τοπικής Ζυθοποιίας ο Αλέξης Τσίπρας είχε την ευκαιρία να δοκιμάσει και λίγη μπύρα, ενώ βρέθηκε και στο εκθεσιακό περίπτερο φαρμακευτικής κάνναβης όπου ενημερώθηκε για την χρήση της και υπενθύμισε ότι η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ είχε προωθήσει το σχετικό νομοσχέδιο.

Ο πρόεδρος της ΔΕΘ – Helexpo ευχαρίστησε τη συνεργασία που είχε με τον Αλέξη Τσίπρα, ενώ στάθηκε απευθυνόμενος προς τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ ότι έχει σημειωθεί στην 84η ΔΕΘ ρεκόρ συμμετοχής στα startups, με 200 εκθέτες, ενώ τόνισε και την εντυπωσιακή παρουσία της Ινδίας στη φετινή ΔΕΘ.

Δείτε φωτογραφίες από την επίσκεψη του Αλέξη Τσίπρα σε περίπτερα της ΔΕΘ