Λίγα λεπτά μετά τη 1 το μεσημέρι ο πρώην πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς προσήλθε στο δικαστικό μέγαρο προκειμένου να καταθέσει στο πλαίσιο της προκαταρκτικής εξέτασης που διενεργείται από τους αντεισαγγελείς του Ανωτάτου Δικαστηρίου, Ευάγγελου Ζαχαρή και Λάμπρου Σοφουλάκη για τους χειρισμούς στην υπόθεση της Novartis.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κ. Σαμαράς θα αναφερθεί σε όσα καταγράφει στην πολυσέλιδη μήνυσή του η οποία στρεφόταν κατά του Αλέξη Τσίπρα, του πρώην αναπληρωτή υπουργού Δικαιοσύνης, Δημήτρη Παπαγγελόπουλου και των προστατευομένων μαρτύρων.

Όπως είναι γνωστό, ο Αντώνης Σαμαράς έχει αναφερθεί στην ταυτότητα του πολιτικού προσώπου με το όνομα «Ρασπούτιν». Εάν κάποιος, λοιπόν, από τους μάρτυρες κατονομάσει στους δύο αντεισαγγελείς του Αρείου Πάγου ποιο πολιτικό πρόσωπο είναι ο «Ρασπούτιν», πρέπει αμέσως να διαβιβαστεί η δικογραφία αμελλητί στη Βουλή για τα περαιτέρω.

Διαβάστε τη συνέντευξη Σαμαρά στα Παραπολιτικά για την υπόθεση Novartis και τον «Ρασπούτιν»

Ήδη στους δύο αντεισαγγελείς του Αρείου Πάγου κατέθεσε ο Δημήτρης Αβραμόπουλος και την Τετάρτη θα καταθέσει ο κ. Βενιζέλος.