«Φέραμε τον δήμο μπροστά, φέραμε τα Τρίκαλα στην πρώτη θέση, μέσα σε όλα τα προγράμματα, κάναμε τον δήμο μας παράδειγμα για ό,τι πέτυχε».

Αυτά, μεταξύ άλλων, τόνισε ο κ. Δημήτρης Παπαστεργίου, ο οποίος ορκίστηκε δήμαρχος Τρικκαίων για δεύτερη φορά, καθώς επανεξελέγη στις τελευταίες δημοτικές εκλογές, από την πρώτη Κυριακή.

Η τελετή ορκωμοσίας του νέου Δημοτικού Συμβουλίου του δήμου Τρικκαίων, πραγματοποιήθηκε στον αύλειο χώρο του Μουσείου Τσιτσάνη, παρουσία του υφυπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης Κώστα Σκρέκα.

Ο κ. Παπαστεργίου, δεν παρέλειψε να επισημάνει: «προφανώς δεν τα κάναμε όλα. Και δεν τα κάναμε όλα τέλεια. Και λάθη κάναμε και παραλείψεις είχαμε. Όμως αγωνιστήκαμε. Τρέξαμε παντού. Σε Ελλάδα και Ευρώπη».

Ο δήμαρχος Τρικκαίων, αφού αναφέρθηκε στα εμβληματικότερα έργα, όπως τα χαρακτήρισε, δεκάδων εκατομμυρίων, στη συνέχεια, δεν παρέλειψε να τονίσει πως «πρέπει να δώσουμε έμφαση στα μικρά καθημερινά πράγματα», διευκρινίζοντας: «Και αν ξεχώριζα κάτι, θα ήταν η ακόμη μεγαλύτερη προσπάθεια που πρέπει να κάνουμε στην καθαριότητα. Να γίνουμε ένας ακόμη πιο καθαρός δήμος, να γίνουμε πρωταθλητές στην ανακύκλωση, να περιορίσουμε τη χρήση του πλαστικού».

Για να καταλήξει λέγοντας: "Η ίδια η κοινωνία, αποτελεί πλέον παράδειγμα προς μίμηση πανελλαδικά για τον αντικαπνιστικό νόμο, την ισορροπημένη της στάση στο προσφυγικό, τη χρήση του ποδηλάτου, και την προσοχή που δίνει στις διαβάσεις πεζών".