Σοκαρισμένη είναι η οικογένεια του πιλότου, αλλά και ολόκληρο το πανελλήνιο, από την πτώση του ελικοπτέρου στον Πόρο που στοίχισε τη ζωή σε τρεις ανθρώπους. Θύματα της αδόκητης αυτής τραγωδίας ήταν ο Νίκος Καρυστινός, απόφοιτος της Σχολής Ικάρων, καθώς και δύο Ρώσοι επιβάτες.

Υπενθυμίζεται ότι το ελικόπτερο κατέπεσε λίγο μετά την απογείωσή του από τον Πόρο, καθώς μπλέχτηκε σε ηλεκτρικά καλώδια.

Ο πιλότος Νίκος Καρυστινός, πατέρας τριών παιδιών, είχε προβεί μάλιστα λίγες μέρες πριν από τον θάνατό του σε μία ανάρτηση η οποία αποδείχτηκε προφητική.

Με ανάρτηση που έκανε σήμερα στην δική της σελίδα, μερικές ώρες μετά τον τραγικό χαμό του πατέρα της, η κόρη του Νίκου Καρυστινού, εκφράζει την θλίψη της για την τεράστια απώλεια του πατέρα της.

Το ποστ, που συνοδεύεται από φωτογραφία του πατέρα της, αναφέρει: «Σήμερα ξημερώνει η πιο εφιαλτική μέρα της ζωής μου… Μπαμπά μου εσύ που ήσουν το στήριγμα μου πάντα αποφάσισες να πετάξεις ψηλά… Δεν σου άξιζε πατέρα μου τόσο σύντομο τέλος.. Θα σ αγαπάω και θα είμαι υπερήφανη πάντα που ήσουν πατέρας μου.. Η πιο τυχερή κόρη στο κόσμο… Λυπάμαι τόσο μπαμπάκα μου.. Καλό σου ταξίδι…».