Ο βουλευτής της ΝΔ, Κώστας Καραγκούνης, μίλησε στο Ρ/Σ Παραπολιτικά 90.1 Fm στην εκπομπή «Να ‘χαμε, να λέγαμε» με το δημοσιογράφο Ανδρέα Παπαδόπουλο, σχολιάζοντας την πολιτική επικαιρότητα. 

Ο βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας ερωτηθείς για την άρση ασυλίας του πρώην υπουργού Παύλου Πολάκη, που συζητήθηκε το πρωί της Τετάρτης στη Βουλή, τόνισε: «Μακριά η εκτελεστική εξουσία και η Βουλή από τις αποφάσεις της Δικαιοσύνης. Το δικαϊκό τρόπο τον επιλέγει η Δικαιοσύνη, αυτή ακολουθεί τα βήματα όπως αυτή έχει κρίνει και από εκεί και πέρα νομίζω σε εμάς δεν πέφτει και πολύς λόγος για το τι θα γίνει περαιτέρω. Κακώς γίνεται όλη αυτή η κουβέντα, προφανώς για μικροκομματικούς». 

Ο Κώστας Καραγκούνης αναφέρθηκε στην αποφυλάκιση του Επαμεινώνδα Κορκονέα, τονίζοντας: «Δεν είναι θέμα αν με ενόχλησε ή δεν με ενόχλησε, το δικαστήριο της Λαμίας εφήρμοσε το νόμο, το νέο ποινικό κώδικα».

Ο βουλευτής της ΝΔ δεν παρέλειψε να αναφερεί στο ζήτημα της κατάργησης του πανεπιστημιακού ασύλου, έκανε λόγο για την αρνητική κατάσταση που επικρατεί στα ελληνικά πανεπιστήμια τα οποία αποτελούν άβατο, όπως είπε, επισημαίνοντας ότι η νέα κυβέρνηση οφείλει να εφαρμόσει ο,τι ισχύει και στην Ευρώπη:«Αν τελούνται έκνομες πράξεις μέσα στα πανεπιστημιακά ιδρύματα θα πρέπει να αντιμετωπίζεται αναλόγως από την Αστυνομία. Και συμπλήρωσε: «Πρέπει να σεβαστούμε την περιουσία του ελληνικού λαού που κάθε φορά βλέπουμε να χτίζονται, να καίγονται, να καταστρέφονται τα πανεπιστήμια αυτό δεν μπορεί να συνεχιστεί άλλο και δεν νομίζω ότι πρέπει να βάζουμε ιδεολογικά πρόσημα και να γίνεται μάχη πολιτική το αν θα πρέπει να γίνει το αυτονόητο στη χώρα. Δηλαδή αν έχουμε έκνομες πράξεις μέσα στα πανεπιστήμια θα πρέπει να επεμβαίνει η Αστυνομία και να καταστέλλεται οτιδήποτε παράνομο γίνεται.»