Με ένα νέο και ανανεωμένο επικοινωνιακό επιτελείο ξεκινά τη θητεία του ως πρωθυπουργός ο Κυριάκος Μητσοτάκης, με πρόσωπα από τη γενιά των τριαντάρηδων και σαραντάρηδων της Νέας Δημοκρατίας.

Κυβερνητικός εκπρόσωπος θα είναι ο Στέλιος Πέτσας, μέχρι σήμερα διευθυντής του γραφείου του προέδρου της ΝΔ. Στέλεχος επί χρόνια του Υπουργείου Οικονομικών στο Γενικό Λογιστήριο του Κράτους, με σημαντική εμπειρία σε θέσεις ευθύνης στο δημόσιο και τον ιδιωτικό τομέα, ο κ. Πέτσας είναι απόφοιτος της Εθνικής Σχολής Δημόσιας Διοίκησης και κάτοχος πτυχίου και μεταπτυχιακού διπλώματος στις Διεθνείς και Ευρωπαϊκές Σπουδές. Τη διετία 2016-2017 ήταν σύμβουλος δημοσιονομικής πολιτικής του κ. Μητσοτάκη.

Διευθυντής του γραφείου Τύπου του πρωθυπουργού θα οριστεί ο Γιώργος Μυλωνάκης, στενός σύμβουλος και συνεργάτης του κ. Μητσοτάκη όλα αυτά τα χρόνια. Στέλεχος της δημόσιας διοίκησης με σημαντική εμπειρία, ο κ. Μυλωνάκης ήταν συνεργάτης του κ. Μητσοτάκη και σε όλη την περίοδο της θητείας του στο Υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης. Την τελευταία τριετία ήταν ο άνθρωπος των «ειδικών αποστολών», καθώς χαίρει της εκτίμησης του προέδρου της ΝΔ για τις ικανότητες και την εχεμύθειά του.

Διευθύντρια επικοινωνίας αναλαμβάνει η Κύρα Κάπη, μέχρι σήμερα αναπληρώτρια διευθύντρια του γραφείου Τύπου της ΝΔ. Η νεαρή δημοσιογράφος ήταν στο στενό επικοινωνιακό επιτελείο του κ. Μητσοτάκη από την περίοδο που διεκδικούσε την προεδρία της ΝΔ. Έχει σπουδάσει Επικοινωνία και MME στο Πανεπιστήμιο Αθηνών και Broadcasting Journalism and New Media στο Πανεπιστήμιο Columbia της Νέας Υόρκης. Έχει δουλέψει στην ΕΡΤ, τον Αθήνα 9.84, το STAR, το ΣΚΑΪ και στο ραδιόφωνο του ΑΝΤ1.