Από τα Άνω Πατήσια μέχρι το Παγκράτι και από την Κυψέλη έως τον Άγιο Παντελεήμονα ο υποψήφιος βουλευτής Α’ Αθηνών Νικήτας Κακλαμάνης επισκέπετεται καθημερινά τις γειτονιές της Αθήνας, εκεί όπου χτυπά η καρδιά της πρωτεύουσας.

Ο πρ. αντιπρόεδρος της Βουλής διοργανώνει ανοιχτές πολιτικές συγκεντρώσεις και περιοδείες, όπου ανάμεσα σε πολλούς φίλους, ανταλάσσει απόψεις για όλα όσα απασχολούν τους πολίτες αυτές τις ημέρες, όπως τα εθνικά θέματα, η οικονομία και η ανεργία.

Βέβαια και στις γειτονιές τις πρωτεύουσας, το πρώτο ζήτημα στην ατζέντα είναι η έκρηξη ανομίας και ανασφάλειας, που βιώνουν οι πολίτες και πώς αυτό θα αποκατασταθεί μετά τις εκλογές της 7ης Ιουλίου, ζήτημα το οποίο αποτελεί αποκλειστική προτεραιότητα του Νικήτα Κακλαμάνη.

Ο πρ. αντιπρόεδρος της Βουλής, που διατηρεί μία σταθερή και ειλικρινή σχέση με τους Αθηναίους, καθώς βρίσκεται συνεχώς σε όλες τις γειτονιές και τα δημοτικά διαμερίσματα, τόνισε πως με την άμεση επανασύσταση της ομάδας ΔΕΛΤΑ, την πρόσληψη νέων αστυνομικών και την υλικοτεχνική ενίσχυση της αστυνομίας, θα φανούν άμεσα και τα πρώτα θετικά αποτελέσματα στον ευαίσθητο αυτό τομέα.

Δείτε όλες τις φωτογραφίες στο kalpi19.gr