Το όνομα της Κατερίνας Παπακώστα δεν έχει περιληφθεί μέχρι στιγμής σε κάποια από τις λίστες που έχει ανακοινώσει ο ΣΥΡΙΖΑ για τις ερχόμενες βουλευτικές εκλογές, γεγονός που της προκαλεί ιδιαίτερο προβληματισμό.

Βλέπετε από εκεί που στις εκλογές του Ιανουαρίου του 2015, είχε μείνει εκτός Βουλής ως πρώτη επιλαχούσα βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, μπήκε στην κόψη του ξυραφιού στις εκλογές του Σεπτεμβρίου του ίδιου έτους και αφού διαγράφηκε από τη Νέα Δημοκρατία, κατέληξε να γίνει αναπληρώτρια υπουργός Προστασίας του Πολίτη, υπό τον Αλέξη Τσίπρα, ο οποίος της αξιοποίησε.

Είχε προλάβει βέβαια να κάνει ένα κόμμα το οποίο κατέγραψε 0,22% κάτι που καθιστά ανέκδοτο οποιαδήποτε συζήτηση περί καθόδου σε εθνικές εκλογές.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι προς το παρόν δεν υπάρχει πρόθεση να τη συμπεριλάβουν στα ψηφοδέλτια, κάτι που δεν δείχνει να την πτοεί αφού η ίδια έδωσε κανονικά το παρών στην ομιλία του Αλέξη Τσίπρα στο Θησείο , δείχνοντας ότι «καίγεται» για μία θέση στο ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ γιατί διακυβεύεται η πολιτική της ύπαρξη...