Με ηχηρά μηνύματα για το μέλλον της πόλης του Πειραιά, υποψήφιοι και στελέχη των δύο συνδυασμών που συμμετέχουν στο β γύρο της εκλογικής αναμέτρησης για το Δήμο της πόλης του Πειραιά απεύθυναν κάλεσμα για συμμετοχή στις κάλπες.

 Ο νυν και υποψήφιος Δήμαρχος Πειραιά, Γιάννης Μώραλης, μετά την άσκηση του εκλογικού του δικαιώματος, κάλεσε όλους τους πειραιώτες να σπεύσουν στις κάλπες για να συνεχίσει ο Πειραιάς Νικητής, ο συνδυασμός του, την καλή δουλειά που γίνεται στο Δήμο.

Μήνυμα Μαρινάκη στους πολίτες του Πειραιά

Κάλεσμα στο λαό του Πειραιά να προσέλθει στις κάλπες προκειμένου να ψηφίσει απηύθυνε αμέσως μετά την άσκηση του εκλογικού του δικαιώματος  και ο Βαγγέλης Μαρινάκης

Εξερχόμενος από το 20ο Δημοτικό Σχολείο Πειραιά, ο ισχυρός άνδρας του Ολυμπιακού και κυρίαρχος ξανά στις δημοτικές εκλογές -καταρρίπτοντας το δικό του ρεκόρ σταυρών- τόνισε πως οι Πειραιώτες «με την ψήφο τους διασφαλίζουν έναν Πειραιά νικητή, έναν Πειραιά ενωμένο, έναν Πειραιά που δεν περισσεύει κανείς».

Στο πλαίσιο αυτό, τους κάλεσε να ψηφίσουν και να τιμήσουν με την παρουσία τους τον «Πειραιά που τόσο πολύ αγαπάμε».

Μελάς: Δεν τελείωσαν οι εκλογές 
Το δικό του μήνυμα μέσα από το ραδιόφωνο του Παραπολιτικά 90,1 έστειλε και ο πρώην αντιδήμαρχος Πειραιά και υποψήφιος Βουλευτής της ΝΔ, Γιάννης Μελάς. Ο κ. Μελάς μιλώντας στην έκτακτη εκπομπή του Λάμπρου Καλαρρύτη κάλεσε τόσο τους νέους ανθρώπους όσο και όλους τους πολίτες του Πειραιά, να προσέλθουν στις κάλπες σημειώνοντας ότι "οι εκλογές δεν τελείωσαν την περασμένη Κυριακή. Σήμερα δίνουμε την οριστική μας απάντηση για το μέλλον της πόλης μας". 

Λίγο νωρίτερα κάλεσμα προς τους πολίτες του Πειραιά απηύθυνε, μέσα από το ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90,1 και η δημοτική σύμβουλος με τον συνδυασμό «ΠΕΙΡΑΙΑΣ ΝΙΚΗΤΗΣ», Ασπασία Αλιγιζάκη, η οποία ανέφερε «είναι σημαντικό να αποφασίζουμε εμείς οι ίδιοι για το σήμερα και το αύριο της πόλης μας», και κάλεσε όλους τους πειραιώτες να σπεύσουν στις κάλπες.

Από την συχνότητα του Παραπολιτικά 90,1 και η δημοτική σύμβουλος του Πειραιά Νικητή Χάρις Ζηλάκου, κάλεσε τους πειραιώτες στις κάλπες σημειώνοντας «σήμερα αποφασίζουμε για τον Δήμαρχο που θέλουμε. Σήμερα είναι το πιο σημαντικό κομμάτι των εκλογών» και υπογράμμισε: «Στα εκλογικά τμήματα δεν παρατηρείται συνωστισμός, είναι πιο εύκολη η διαδικασία και θα πρέπει όλοι να σπεύσουν».

Από την πλευρά της η Νόνη Δούνια κάλεσε τους συμπολίτες της στον Πειραιά, να αποφασίσουν οι ίδιοι σήμερα για τον Δήμαρχο που θέλουν στην πόλη τους και απεύθυνε έκκληση στον κόσμο να σπεύσει πριν κλείσουν οι κάλπες για να ψηφίσει.