Στην εκπνοή της προεκλογικής περιόδου για τον β΄ γύρο των εκλογών για την Περιφέρεια Αττικής αποφάσισαν η Περιφέρεια Αττικής και το υπουργείο Υποδομών να δώσουν στην κυκλοφορία τμήμα της νέας Λεωφόρου Ποσειδώνος. 

Όπως έγινε μάλιστα γνωστό την Παρασκευή η κυκλοφορία, σύμφωνα με τις οδηγίες του σχεδίου της Τροχαίας, θα εκτρέπεται από σήμερα, στις 10:00 μ.μ. έως αύριο το πρωί (8:00 π.μ.). Από το Σάββατο το πρωί (8:00 π.μ.) πρόκειται να υπάρξει σταδιακή αποκατάσταση κυκλοφορίας με τουλάχιστον ένα ρεύμα από Λαμία και ένα από Πειραιά έως την πλήρη αποκατάσταση της κυκλοφορίας στις 10:00 μ.μ. της ίδιας ημέρας.

Το έργο φυσικά δεν παραδίδεται ολόκληρο αλλά τμήμα αυτού και είναι ένα έργο για το οποίο πανηγυρίζει η Ρένα Δούρου, κάτι που φάνηκε και από την ανάρτηση της υποψήφιας περιφερειάρχη στο Facebook όπου έγραψε «Σημαντικά νέα που μας κάνουν υπερήφανους και υπερήφανες!" Απόψε παραδίδεται το πρώτο μέρος της νέας λεωφόρου Ποσειδώνος».

Βολεύονται και οι δύο βέβαια καθώς την Κυριακή η Ρένα Δούρου θέλει να ανατρέψει τη διαφορά και την ορμή που έχει διαμορφώσει ο Γιώργος Πατούλης, ενώ ο Χρήστος Σπίρτζης θα προσπαθήσει να βγει βουλευτής  την ώρα που η Νέα Δημοκρατία ανεβαίνει.

Ούτε συνεννοήμενο να το είχαν δηλαδή...