Περιοδεία στην Πελοπόννησο πραγματοποιεί την Πέμπτη ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης.

Ο κ. Μητσοτάκης θα επισκεφθεί το πρωί στις 10:00 π.μ. την Κόρινθο, όπου μεταξύ άλλων θα βρεθεί στο εκλογικό κέντρο του υποψηφίου περιφερειάρχη Πελοποννήσου, με τη στήριξη της Νέας Δημοκρατίας, Παναγιώτη Νίκα. Στη συνέχεια, ο κ. Μητσοτάκης θα μεταβεί στην Τρίπολη και ακολούθως στο Άστρος Κυνουρίας.

Στο πλευρό του κ. Νίκα θα βρεθεί επίσης ο πρώην πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς -ο οποίος ενδέχεται να πάει και στη Μεσσηνία- καθώς και ο δήμαρχος Αργους-Μυκηνών Δημήτρης Καμπόσος που εκλέχτηκε την Κυριακή για τρίτη φορά, με ποσοστό 55,86%.

Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας θα έχει στις 6:00 μ.μ συνάντηση με νέους αγρότες στο Ναύπλιο. Το βράδυ στις 8:30 μ.μ. θα βρεθεί στο Άργος όπου θα απευθύνει χαιρετισμό στην κεντρική ομιλία του Υποψήφιου Περιφερειάρχη κ. Παναγιώτη Νίκα.

Παράλληλα όπως αναφέρει το eleftheriaonline.gr, θα συνεχιστεί με εντατικότερους ρυθμούς η πρωτόγνωρη κινητοποίηση που ξεκίνησε από το πρωί της Δευτέρας, καθώς η Πειραιώς θεωρεί στρατηγικής σημασίας τη νίκη στις περιφερειακές εκλογές της Πελοποννήσου. Στο πλαίσιο αυτής της κινητοποίησης αναμένεται να αυξηθεί η πίεση προς τα γαλάζια στελέχη που στον α' γύρο των εκλογών στήριξαν το "καθεστώς Τατούλη".

Βουλευτές, πολιτευτές και στελέχη του κόμματος τηλεφωνούν στα μέλη της Νέας Δημοκρατίας ζητώντας τους να αλλάξουν με την ψήφο τους σελίδα στην Πελοπόννησο. Το ίδιο αναμένεται να κάνει και ο δήμαρχος Αργους-Μυκηνών Δημήτρης Καμπόσος, ο οποίος δήλωσε χθες στον τηλεοπτικό σταθμό "Βest" ότι στηρίζει με όλες του τις δυνάμεις την υποψηφιότητα του Παναγιώτη Νίκα και "ότι πρέπει να τελειώσει το ανιστόρητο καθεστώς των εταιρειών που ψήφιζαν ο Σιδήροπουλος με το Χειβιδόπουλο" (σ.σ. περιφερειακός σύμβουλος και αντιπεριφερειάρχης Αργολίδας).

Υπενθυμίζουμε ότι ο κ. Καμπόσος, που είναι και πρόεδρος της ΠΕΔ Πελοποννήσου, είχε διαγραφεί πέρσι το καλοκαίρι από τη Νέα Δημοκρατία με συνέπεια ο κ. Τατούλης να εκμεταλλευτεί το "ρήγμα" και να νικήσει την πρώτη Κυριακή στην Αργολίδα. Τώρα η ξεκάθαρη στήριξη Καμπόσου σε Νίκα αναμένεται να "ψαλιδίσει" τον Π. Τατούλη, έτσι ώστε η ομιλία του πρόεδρου της Νέας Δημοκρατίας στο Αργος να ανατρέψει πλήρως τον συσχετισμό δυνάμεων στην Αργολίδα.