Το εκλογικό αποτέλεσμα και την σαρωτική νίκη της Νέας Δημοκρατίας στις Ευρωεκλογές και στις αυτοδιοικητικές εκλογές της περασμένης Κυριακής σχολίασε η Υποψήφια Βουλευτής με τη ΝΔ στην Ανατολική Αττική, Βάσω Κόλλια. Στη δήλωσή της η κ. Κόλλια ανέφερε τα εξής:

  «Μία νέα ημέρα ανατέλλει για την Ελλάδα και την Ευρώπη. Οι Έλληνες προσήλθαν στις κάλπες και έδωσαν ένα ξεκάθαρο μήνυμα πολιτικής αλλαγής με οδηγό τη Νέα Δημοκρατία και τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

 Μία αλλαγή η οποία ήδη ξεκίνησε και η οποία απαιτεί σκληρή δουλειά, προσήλωση στο στόχο αλλά και αισιοδοξία για το μέλλον της χώρας.

 Η εμπιστοσύνη που έδειξαν οι Έλληνες και οι κάτοικοι της Αττικής στη Νέα Δημοκρατία δεν αφήνει κανένα περιθώριο στην Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ. Οι εθνικές εκλογές είναι η μοναδική επιλογή ώστε η πατρίδα μας να αλλάξει κεφάλαιο και να πατήσει γερά στα πόδια της.

 Ξεκινάει ένας δύσκολος προεκλογικός αγώνας. Σε αυτή την περίοδο θα έχουμε την ευκαιρία να αναπτύξουμε τις θέσεις μας με κύριο γνώμονα την προοπτική, την ανάπτυξη, την αλληλεγγύη αλλά και την συσπείρωση όλων των Ελλήνων.

 Θα μιλήσουμε με αλήθεια, ισχυρά επιχειρήματα και είμαι σίγουρη ότι ο λαός θα μας εμπιστευτεί. Το οφείλουμε στις νέες και τους νέους μας. Σε εκείνες και εκείνους που είτε ψήφισαν για πρώτη φορά αλλά και εκείνους που δεν έχουν ψηφίσει ακόμα. Τα όνειρά τους πρέπει να αποτελέσουν δέσμευσή μας».