Την ικανοποίηση τους εκφράζουν τα  στελέχη του Κινήματος Αλλαγής μετά τη δημοσιοποίηση των exit poll που δείχνουν το κόμμα να έχει λάβει ποσοστό της τάξεως του 7-9%.

Στελέχη της Χαριλάου Τρικούπη τονίζουν ότι το κόμμα άντεξε μέσα σε μια σκληρή προεκλογική πόλωση, βγαίνει ενισχυμένο και αποκτά μια δυναμική εν όψει των εθνικών εκλογών, με βάση τα νέα πολιτικά δεδομένα που διαμορφώνονται.

«Αυτή η δυναμική αποτυπώνεται και από περιφερειακές/δημοτικές εκλογές», προσθέτουν τα ίδια στελέχη, κάνοντας ταυτόχρονα λόγο για αποδοκιμασία του Αλέξη Τσίπρα, που έχασε 10 μονάδες. Επιβεβαιώνεται ότι ο πρωθυπουργός ήταν και είναι ο καλύτερος χορηγός της ΝΔ και του κ. Μητσοτάκη», τονίζουν χαρακτηριστικά. 

«Έπαιξε τα ρέστα του και έχασε», υπογραμμίζουν με νόημα τα ίδια στελέχη.

Η Χαριλάου Τρικούπη επαναλαμβάνει ότι η παραμονή αυτής της Κυβέρνησης βλάπτει τον τόπο και για μια ακόμη φορά ζητά εκλογές
 
«Δεν έχει άλλα περιθώρια ο κ. Τσίπρας», αναφέρουν στο Κίνημα Αλλαγής. 

Με αφορμή τα ποσοστά που φαίνεται να λαμβάνει η Χρυσή Αυγή, επιτελικά στελέχη της Χαριλάου Τρικούπη επισημαίνουν ότι  πρώτα αποτελέσματα δείχνουν ότι μπήκε φραγμός στην ακροδεξιά, μπλόκο και ανάσχεση στους νεοναζιστές.

«Πρώτη φορά πίσω. Οι πολίτες έδειξαν ότι δεν υπάρχει χώρος για φασίστες στην Ελλάδα, σημειώνει χαρακτηριστικά 

Να σημειωθεί ότι στις 8:30-9 το βράδυ αναμένεται δήλωση της κ. Φώφης Γεννηματά.