«Δεν υπάρχει άνθρωπος που να μην καταλαβαίνει ότι ο κ. Τσίπρας έχει πει ψέματα, μας έχει κοροϊδέψει, μας έχει ρημάξει στους φόρους. Όσον αφορά αυτό που αυτός λεει 13η σύνταξη και είναι ένα προεκλογικό επίδομα, υπάρχει πάρα πολύς κόσμος που ταλαιπωρήθηκε και είναι και απογοητευμένος από αυτά τα λίγα που πήρε» τόνισε η υποψήφια ευρωβουλευτής της ΝΔ Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου, η οποία μίλησε στα Παραπολιτικά 90,1.
Η ίδια κάλεσε τους πολίτες να προσέλθουν στις κάλπες, ώστε να καταδικαστούν οι φωνές του λαϊκισμού, να επιβραβευθεί η ειλικρίνεια, η σοβαρότητα και η αποτελεσματικότητα.
«Αν ψηφίσει κανείς ΝΔ στις ευρωεκλογές με ένα σπάρο δύο τρυγόνια μπορεί αν τα κάνει αυτά και στην Ελλάδα αλλά να στείλει και ένα μήνυμα και στην Ευρώπη ότι δεν θα ανεχτεί αυτό το λαϊκίστικο, διχαστικό, πολωτικό κλίμα το οποίο έχει αρχίσει να δημιουργείται και στην Ευρώπη. Είναι το ίδιο κλίμα που καλλιεργεί καθημερινά ο κ. Τσίπρας στην Ελλάδα. Δεν θα τα ανεχτούμε άλλο ούτε στην Ελλάδα που είναι η πατρίδα μας ούτε στην Ευρώπη που είναι η οικογένειά μας και το σπίτι μας. Θελουμε σοβαρούς και υπεύθυνους ανθρώπους που θα πουν την αλήθεια και θα κάνουν συγκεκριμένα πράγματα την επόμενη ημέρα» κατέληξε.