Στην εκπομπή «Movies and Stars» βρέθηκε καλεσμένη η Ζέτα Μακρυπούλια, η οποία μίλησε με τον Γιώργο Σατσίδη για το «Dancing with the stars» αλλά και τη νέα της θεατρική δουλειά «Μερικοί το προτιμούν καυτό!».

«Ήταν πολύ δύσκολο να βγάλω το sex appeal μου στην σκηνή» εξομολογήθηκε η επιτυχημένη ηθοποιός προσθέτοντας: «Αλλά κατά κάποιον τρόπο στις πρόβες βγήκε αυτό πολύ εύκολα. Όταν παίρνεις ένα ρόλο πρέπει τις αναστολές σου να τις αφήνεις πίσω. Εγώ δυσκολευόμουν να το κάνω παλιότερα αλλά επειδή είναι όνειρο ζωής αυτό το έργο, είπα “τέλος, με το που μπαίνεις μέσα στο θέατρο δεν είσαι η Ζέτα, είσαι η Sugar!”».

Σχετικά με το χορευτικό σόου του ΑΝΤ1 και την εποχή μετά από αυτό σχολίασε: «Αισθάνομαι πολύ δημιουργικά και όπως μου είπε και ο φίλος μου Φωκάς Ευαγγελινός για να κάνεις κάτι καινούργιο πρέπει να αφήσεις κάτι παλιό. Δε πιστεύω ότι θα ήταν μια επανάληψη αν έκανα τα ίδια πράγματα γιατί όταν κάνω κάτι το κάνω με πολύ αγάπη όσα χρόνια κι αν περάσουν. Πιστεύω ότι ήρθε η στιγμή να κλείσει ένας κύκλος και να ανοίξει ένας άλλος. Το θέατρο πάντα το κάνω δεν είναι κάτι καινούργιο, αλλά μια τέτοια δουλειά που ήταν όνειρο για μένα ήθελε αφοσίωση 100%».

Οι φωτογραφίες απο την θεατρική παράσταση "Μερικοί το προτιμούν καυτό" προδίδουν πως η Ζέτα μπορεί να είναι και να δείχνει ιδιαίτερα καυτή...

Απολαύστε την...

http://athensbars-cdn2.wefiles.net/sites/default/files/styles/scalecrop_540x300/public/articles/13-10/kafto.png?itok=Yrgn8MBz

http://www.vimaonline.gr/files/politismos/2013/merikoi%20to%20protimoun%20kayto/MAKRYPOYLIA.jpg

http://i1.wp.com/www.aerasnews.gr/wp-content/uploads/zeta8.jpg