H Elle Macpherson είναι 51 ετών, αφο΄υ έχει γεννηθεί στις 29 Μαρτίου 1964. Για το σώμα της, ωστόσο, ο χρόνος μοιάζει να έχει σταματήσει το μέτρημα πριν από καιρό...

Το διάσημο μοντέλο από την Αυστραλία που απολαμβάνει ήλιο και θάλασσα στο νησί Capri της Ιταλίας, δεν έχει κανένα λόγο να ανησυχεί για το πέρασμα του χρόνου. Οι φωτογραφίες της πάνω σε πολυτελές σκάφος, εξηγούν το γιατί.

Μητέρα δύο παιδιών, η Elle Macpherson με τα ατελείωτα πόδια, δροσίζεται στα νερά της Μεσογείου, ενώ οι φωτογράφοι απαθανατίζουν.

Τέλος, θα πρέπει να αναφέρουμε ότι η διάσημη μοντέλα πέρασε πριν λίγες ημέρες από την Ελλάδα, και κυκλοφόρησε στην Μύκονο, αφού δείχνει μεγάλη αγάπη για την θάλασσα της Μεσογείου.

Την περσινή, πρώτη επέτειο του γάμου τους, την είχαν γιορτάσει στη Σαρδηνία,  φέτος το πήρε τον δισεκατομμυριούχο σύζυγός της που είναι ιδιοκτήτης μεσιτικής εταιρείας και ξενοδοχείων και γιόρτασαν την δεύτερη επέτειο του γάμου τους στη Μύκονο.

Μάλιστα απαθανατίστηκαν στην Ψαρού, ανέμελοι και χαλαροί να  ανταλλάσσουν παθιασμένα φιλιά.

Δείτε τη στο instagram

Δείτε τις φωτογραφίες που ακολουθούν μπερδεμένες με παλιότερες για να δείτε τις διαφορές πάνω στο κορμί της. Εδώ ο χρόνος «έφθειρε» την Ακρόπολη, το σώμα της Elle Macpherson δεν θα άλλαζε ..