H Taylor Swift, δεν σταματάει να εκπλήσσει ευχάριστα τους θαυμαστές της. Μέσα από τις πράξεις της έχει αποδείξει στο κοινό που την ακολουθεί πιστά, πως δεν έχει πάψει στιγμή να σκέφτεται τον συνάνθρωπο της. Εξέπληξε τους πάντες όταν πλήρωσε το φοιτητικό δάνειο θαυμάστριας της και άλλες τόσες φιλανθρωπίες που έκανε.

Τώρα, έρχεται να μας συγκινήσει γι’ άλλη μια φορά. Η μικρή  Naomi Oakes, ίσως είναι η μεγαλύτερη θαυμάστρια της τραγουδίστριας. Δυστυχώς, αν και είναι μόλις 11 χρονών διαγνώστηκε με λευχαιμία. Για κάποιο χρονικό διάστημα θα χρειαστεί να νοσηλευτεί σε νοσοκομείο. Η στενοχώρια της μεγάλη, καθώς πέρα από το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει θα χάσει και την συναυλία της star που θαυμάζει τόσο πολύ και είχε κανονίσει να πάει με την κολλητή της. Ο μπαμπάς της θέλοντας να της δώσει χαρά αποφάσισε να φτιάξει ένα πολύ γλυκό βίντεο με την ίδια, να τραγουδάει ένα τραγούδι της Taylor Swift. Μέσα άφησε να καταλάβουν όλοι τον γολγοθά που περνάει η μικρή αυτό το διάστημα. Μάλιστα, παρακίνησε όλους τους θαυμαστές της τραγουδίστριας να προωθήσουν το βίντεο, ώστε να το δει και η ίδια.

Η απάντηση από την Taylor δεν άργησε να έρθει! Όχι, μόνο είδε το βίντεο, αλλά αποφάσισε να κάνει και την πιο όμορφη έκπληξη στη μικρή θαυμάστρια της. Της έστειλε ένα πολύ γλυκό προσωπικό μήνυμα αλλά και 50,000 δολάρια για να διευκολύνει τα έξοδα των γονιών της. Η Naomi, δε μπορούσε να πιστέψει πως είναι αλήθεια μη μπορώντας  να κρύψει την συγκίνηση της.

Δείτε την αντίδραση της 11χρονης: