Της Σπυριδούλας Τριάντου

Μια από τις πιο σέξι παρουσίες της ελληνικής σόουμπιζ είναι σίγουρα η Μαρία Ματσούκα, την οποία γνωρίσαμε ως τραγουδίστρια. Πρόκειται για την αδελφή της ηθοποιού Δήμητρας Ματσούκα, η οποία με κάθε εμφάνισή της στην παραλία ή στην πίστα μαγνητίζει τα βλέμματα και τα φλας των φωτογράφων. Στο Instagram, εκτός από φωτογραφίες με τον σύζυγό της, τις φίλες της και την αδερφή της, ανεβάζει και δικές της, πολύ σέξι. Δεν διστάζει να ποζάρει ακόμα και χωρίς μακιγιάζ, ενώ το Photoshop είναι κάτι άγνωστο για εκείνη, καθώς διαθέτει άψογο κορμί.

Πέρσι η Δήμητρα Ματσούκα καμάρωσε νυφούλα την αγαπημένη της αδελφή! Η Μαρία Mατσούκα ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας με τον σύντροφό της Θέμη Γιαννιτσά και έλαμπε από ευτυχία στο υπέροχο νυφικό της. Φυσικά, στο πλευρό της είχε όλα τα αγαπημένα της πρόσωπα. Φέτος το καλοκαίρι έκανε διακοπές στη Γαλλία με τον σύζυγό της, καθώς τον τελευταίο καιρό έχουν μαγευτεί από τη Γαλλική Ριβιέρα. 

Τα τελευταία χρόνια έχει σταματήσει το τραγούδι. Η Μαρία ασχολήθηκε τυχαία όταν άκουσε για μια οντισιόν στα «Αστέρια». Πήγε, την άκουσαν, τους άρεσε και την πήραν. Σε εκείνη όμως δεν άρεσε η νύχτα, ούτε να γυρίζει πρωί στο σπίτι της. Εργάστηκε ωστόσο για πέντε χρόνια σε νυχτερινά μαγαζιά και μετά αποσύρθηκε από το τραγούδι. Τι κάνει όμως σήμερα η Μαρία Ματσούκα; Εχει σπουδάσει σκηνοθεσία και όλα τα τεχνικά επαγγέλματα πάνω στο σινεμά και την τηλεόραση. Τα τελευταία χρόνια εργάζεται σε εταιρεία οργάνωσης συνεδρίων. Ομως δεν κάνει μόνο αυτό, καθώς… πιάνουν τα χέρια της. Ετσι, μαζί με την κολλητή της, την Αννα, φτιάχνει κάποια χειροποίητα ξύλινα αντικείμενα, είτε για φίλους που της τα παραγγέλνουν είτε για καταστήματα. Η Μαρία έχει το εργαστήρι στο πατρικό της, ενώ αυτή την περίοδο φτιάχνει και e-shop, το οποίο αναβαθμίζει διαρκώς. Δεν αποκλείει όμως το ενδεχόμενο να βρεθεί σε κάποιο τηλεοπτικό πλατό μελλοντικά, αφού έχει κάνει κάποια δοκιμαστικά, ενώ της αρέσει πολύ η παρέα.   

*δημοσιεύθηκε στην εφημεριδα Freddo