Υλικά συνταγής

2 κουτιά  γάλα εβαπορέ [*]
1  κουτί ζαχαρούχο γάλα
200 γρ. νουτέλα ή μερέντα
6-7 γεμιστά μπισκότα σοκολάτας της αρεσκείας σας

Εκτέλεση συνταγής

-Βάζουμε τα 3  κουτιά με το γάλα στο ψυγείο να κρυώσουν. Αφού κρυώσουν, χτυπάμε στο μίξερ χειρός τα εβαπορέ να αφρατέψουν, προσθέτουμε και το ζαχαρούχο και συνεχίζουμε να  χτυπάμε για 2΄ακόμα.

-Προσθέτουμε τη μερέντα και όταν ομογενοποιηθούν, βάζουμε το παγωτό μας στην κατάψυξη. Μετά από μισή ώρα και πριν προλάβει να παγώσει πολύ σπάμε με τα χέρια μας τα μπισκότα και τα ρίχνουμε στο μείγμα.

-Για να μη κρυσταλλώσει μετά από 1 ώρα το ανακατεύουμε πάλι απαλά.  (όσο πιο συχνά κατά διαστήματα το ανακατεύετε και πριν και μετά τη προσθήκη των μπισκότων τόσο καλύτερο αποτέλεσμα θα έχετε).