Το περιοδικό «Ρομάντσο» βασίλεψε τις δεκαετίες του 1960-70-80 όπου και ανέδειξε στα εξώφυλλά του τις φίρμες της εποχής εκείνης, που σχεδόν ξεκινούσαν την καριέρα τους ή ήταν φτασμένοι ώστε να δικαιολογούν την παρουσία τους στο εξώφυλλο του περιοδικού.

Το θέμα είναι ότι σχεδόν τίποτα δεν έχει αλλάξει από τότε, αφού τα ίδια πρόσωπο, ίσως εμφανώς αλλαγμένα, συνεχίσουν να κατέχουν τις ίδιες θέσεις στο Ελληνικό καλλιτεχνικό στερέωμα, όπως συμβαίνει και με τους πολιτικούς.. ένα πράγμα.

Η Ρίκα Βαγιάννη μόλις είχε πάει στα καλλιστεία, η Χαρούλα Αλεξίου ήταν η απόλυτη σταρ, η Αλίκη Βουγιουκλάκη και η Ζωή Λάσκαρη μοιραίες και ο Τόλης Βοσκόπουλος ο μόνος άνδρας, για την Κάτια Δανδουλάκη, και την Δήμητρα Γαλάνη ούτε κουβέντα.. Τότε που η Γωγώ Αντζολετάκη ήταν sex symbol, Τάνια Τσανακλίδου, Λίτσα Διαμάντη, «’γνωστος πόλεμος», Μαρία Ιωαννίδου συμπληρώνουν το πάζλ της εποχής εκείνης!

Να μην ξεχάσουμε να αναφέρουμε την Μαρία Αλιφέρη, και το «σας αγαπάω όλους» και την πολύ sexy κορμάρα Μάρω Κοντού που μαγνήτιζε τότε όλα τα αντρικά βλέμματα..

Δείτε λοιπόν πως ήταν τότε, σχεδόν πριν 30 χρόνια πίσω και βάλε:

Δείτε και όλα τα «καυτά» sexy θέματα στο parapolitika.gr