Ακόμα και 250 χρόνια φυλακή αντιμετωπίζει για τα αρρωστημένα εγκλήματά του ένας 41χρονος στη Νέα Υόρκη. Παρίστανε το αγόρι της 14χρονης κόρης του για να την ξεγελάσει και να του στείλει γυμνές φωτογραφίες της.

Αφού τα κατάφερε, σύμφωνα με τα δικαστικά έγγραφα χρησιμοποίησε τις φωτογραφίες για να αρχίσει να την κακοποιεί σεξουαλικά. Ο 41χρονος ομολόγησε την ενοχή του για 12 κατηγορίες σε ομοσπονδιακό δικαστήριο. Ο 41χρονος αντιμετωπίζει κατηγορίες παιδικής πορνογραφίας και σεξουαλικής κακοποίησης, όπως αναφέρει η Nydailynews

Χρησιμοποιώντας ψεύτικο όνομα, είχε φτιάξει λογαριασμούς στο Instagram, το AOL και μια υπηρεσία ανταλλαγής γραπτών μηνυμάτων το 2013. Πόζαρε ως 16χρονος και άρχισε να μιλά με τη 14χρονη κόρη του. Το κορίτσι αρχικά αντιστάθηκε όταν τις ζήτησε να του στείλει γυμνές φωτογραφίες αλλά μετά από πιέσεις παρασύρθηκε.

Αργότερα προσπάθησε να τον χωρίσει. "Το μόνο για το οποίο μιλάς είναι το σεξ. Ειλικρινά δεν είναι έτσι μια σχέση", του έγραψε. "Τότε θα στείλω αυτές τις φωτογραφίες στον πατέρα σου και μετά δεν θα ανησυχώ ότι θα σε πάρει άλλος" της απάντησε.

Αφού χώρισε τον "φίλο" της, ο πατέρας ισχυρίστηκε ότι ο 16χρονος αυτοκτόνησε αφού πρώτα έστειλε τις γυμνές φωτογραφίες στον πατέρα της. Η σεξουαλική κακοποίηση σταμάτησε όταν η 14χρονη κατήγγειλε το περιστατικό σε μια νοσοκόμα του σχολείου της. Μετά από έρευνες των αρχών για τον εντοπισμό του αποστολέα των μηνυμάτων, ανακαλύφθηκε ότι τα μηνύματα είχαν σταλεί μέσα από το σπίτι της.