Η πιο παράξενη και αστεία οικογένεια ετοιμάζει τη βαλίτσα της κι έρχεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα και στο Θέατρο Βέμπο, στις 27 Ιανουαρίου 2016, από Τετάρτη έως Κυριακή! Είναι η «Οικογένεια Addams»!

Η Μαρία Σολωμού μεταμορφώνεται και ως Morticia Addams έχοντας στο πλευρό της τον Αντώνη Καφετζόπουλο (ως Gomez) έρχεται να ανατρέψει τα δεδομένα. Μαζί της θα είναι και οι: Κωνσταντίνος Καζάκος, Ευαγγελία Μουμούρη, Demy, Άρης Μακρής, Βασίλης Αξιώτης, Παναγιώτης Τασούλης, Ανδρέας Ζόκα και Έντμοντ Κόνα (σε τριπλή διανομή).

Σε παλαιότερη συνέντευξή της το είχε εξομολογηθεί .. χωρίς περιστροφές. «Εγώ έχω το σύνδρομο της αιώνιας εφηβείας λόγω σωματότυπου. Αν δεν είχα και το στήθος, θα ήμουν αγοράκι. Πάντως, το προτιμώ που δεν έχω γυναικείο σώμα και το πάλεψα πολύ για να το καταφέρω αυτό, άσχετα αν με βρίζουν όλοι και μου λένε να πάρω κιλά.»

Απολαύστε τις φωτογραφίες που ακολουθούν:

Μετά από τη μεγάλη ιστορία της, ως κόμικ, τηλεοπτική σειρά και δυο πολύ επιτυχημένες κινηματογραφικές ταινίες, η "Οικογένεια Addams" μεγάλωσε, ωρίμασε και αποφάσισε να γίνει και Μιούζικαλ στο Μπρόντγουεϊ και σε όλη την Αμερική, στο Λονδίνο, στο Σίδνεϋ, στο Τόκυο, στο Μπουένος Άιρες και σε πολλές άλλες πρωτεύουσες του κόσμου!

Το επιτυχημένο και πολυβραβευμένο μιούζικαλ έρχεται τώρα για πρώτη φορά στη χώρα μας, σε σκηνοθεσία και απόδοση κειμένου - στίχων της Θέμιδας Μαρσέλλου. Μια ξεκαρδιστική μαύρη μουσική κωμωδία, με 27 ηθοποιούς, χορευτές, τραγουδιστές, τρία μικρά ταλαντούχα παιδιά και ζωντανή ορχήστρα, θα μας ταξιδέψει με τα βραβευμένα τραγούδια και το μοναδικό χιούμορ της!

Το θέμα; H αγάπη! Η κόρη της οικογένειας μεγάλωσε και ερωτεύτηκε ένα φυσιολογικό αγόρι που έρχεται με τους γονείς του για να γνωρίσει την οικογένεια Άνταμς. Τι θα συμβεί με τις δυο οικογένειες; Τι είναι φυσιολογικό και τι όχι; Θα καταφέρει τελικά να κερδίσει η αγάπη;