Αν ο Θεός έπλαθε σήμερα, τι εικόνα θα έδινε στο απόλυτο θηλυκό;

Αν και το έχουμε γράψει πολλές φορές στο parapolitika.gr ότι η γυναικεία ομορφιά βρίσκετε στην ατέλεια, εντούτοις όμως .. δεν μένουμε αδιάφοροι στην αψεγάδιαστη γυναικεία εικόνα

Έτσι, ρώτησαν τα παγκόσμια αγόρια.. αν έπλαθαν την γυναίκα τι υλικά θα χρησιμοποιούσαν..  πως θα έμοιαζε η τέλεια γυναίκα, αν υπήρξε ποτέ.

Η γνωστή Βρετανική εταιρία εσωρούχων Bluebell ρώτησε τους άνδρες πως φαντάζονται το απόλυτο θηλυκό και η αλήθεια είναι πως το αποτέλεσμα μόνο τέλειο δεν ήταν, αλλά ξεπέρασε πολύ τα δεδομένα ..

Σύμφωνα τώρα με τους ειδικούς τα νούμερα ήταν καλά, η πρόσθεση σωστή, αλλά το αποτέλεσμα λάθος, όπως ακριβώς συμβαίνει και στην χώρα μας με την επιβολή των μνημονίων.. Καλή η πρόθεση, σωστή η εφαρμογή αλλά ο για να γινείτε χρέος βιώσιμο δεν θα υπάρχει τίποτα βρώσιμο για να επιβιώσουμε

Όταν ρωτήθηκαν οι άνδρες πως θα δημιουργούσαν τη τέλεια γυναίκα, οι νικήτριες απαντήσεις ήταν οι εξής:

Τα μαλλιά της Scarlett Johansson

Το πρόσωπο της Megan Fox

Το στήθος της Kim Kardashian

Τη κοιλιά της Michelle Keegan

Τους γοφούς της Kelly Brook

Τα πόδια της Rosie Huntington-Whiteley

Άντε, αν εξαιρέσεις λίγο τη Kim Kardashian, δεν νομίζω να υπάρχει άνδρας που διαφωνεί με τις παραπάνω επιλογές. Άρα τα «νούμερα» ήταν σωστά. Και αφού έγινε η πρόσθεση, ιδού το «λάθος» αποτέλεσμα. Γιατί μόνο τέλεια δεν είναι η παρακάτω γυναίκα.