Το σέξι μοντέλο τον τελευταίο καιρό φαίνεται πως αναπολεί την εποχή που ήταν ακόμη ένα μικρό ξανθό και πανέμορφο κοριτσάκι και μέσα από τον λογαριασμό της στο Facebook, η Τζούλια μας παρουσιάζει μερικές φωτογραφίες από το άλμπουμ των παιδικών χρόνων της.

Η σεξοβόμβα που μετά το περιβόητο «hot» βίντεο έγινε talk of the town και με το sex appeal της τρέλανε το ανδρικό κοινό και τα φωτογραφικά φλας μας δείχνει πως ήταν τα χρόνια της αθωότητας.

Για την ιστορία θα πρέπει να αναφέρουμε ότι το βαφτιστικό της όνομα είναι Γαριφαλιά, κι άρχισε την καριέρα της με πολύ Θόρυβο .. αφού ακόμα πρωτοστατεί στα social media, παραμένει glamour model, έπαιξε σε κινηματογραφικές ταινίες, κυκλοφόρησε μουσικά singles... και όλοι την θυμόμαστε από τις πολύ «hot» ερωτικές της ταινίες ..

Το 2002, όταν ήταν 16 ετών, κέρδισε άξια τον τίτλό της "Miss Young".. ΄Σήμερα είναι 30χρονη (24 Νοεμβρίου 1985), και παντρεμένη από το 2013 με τον Christian Karpozilos .. και κάνει χειρουργικά χτυπήματα μέσα από την σελίδα της στο Facebook.

Δείτε τη στο facebook

Στο πάνω μέρος του άρθρου θα δείτε όμορφες παιδικές φωτογραφίες της Τζούλιας σε slide show