Μάγεψε ακόμα μια φορά το παγκόσμιο sex symbol!! Η Σουηδέζα κουκλάρα Playmate Victoria Silvstedt με πορτοκαλί μαγιό bikini candids σε παραλία του Miami. Είναι από τις πιο πολιτογραφημένες γυναίκες του πλανήτη αφού δεν υπάρχει έντυπο στον κόσμο αυτό που να μην έχει φιλοξενήσει τις φωτογραφίες της. Μάλιστα για την ιστορία να αναφέρουμε ότι λατρεύει την Ελλάδα και μάλιστα πέρυσι είχε επισκεφτεί την Μύκονο, και οι φωτογραφίες της ταξίδεψαν σε όλον τον κόσμο.

Το πλήρες όνομά της είναι Karin Victoria Silvstedt και έχει γεννηθεί στις 19 Σεπτεμβρίου του 1974 και τα έχει κάνει όλα αφού είναι μοντέλο, ηθοποιός, τραγουδίστρια και τηλεοπτική προσωπικότητα. Η ιστορία της ξεκινάει στον διαγωνισμίo Μις Κόσμος 1993 που εκπροσωπεί την Σουηδία, στο Sun City, της Νότιας Αφρική και μπήκε στην πρώτη δεκάδα, κι από τότε άρχισε να εργάζεται για διάφορες κύρους οίκους μόδας, όπως Chanel , Christian Dior , Giorgio Armani , Givenchy , Loris Azzaro και Valentino , που εμφανιζόταν στις διαφημίσεις τους αλλά και στις επιδείξεις μόδας.

Σύντομα την ανακάλυψε ο παμπόνηρος ιδιοκτήτης του αντρικού περιοδικού Playboy Hugh Hefner, που την προσκάλεσε να κάνει φωτογράφηση για το Playboy περιοδικό στο Λος Άντζελες . Έτσι το Δεκέμβρη 1996 ήταν το κορίτσι του μήνα , και στη συνέχεια επιλέχθηκε το 1997 το κορίτσι του έτους . 

Οπότε η Silvstedt έχει εμφανιστεί σε διάφορα περιοδικά Playboy, συμπεριλαμβανομένων και των Ειδικών Εκδόσεων. Στα τέλη της δεκαετίας του 1990, ήταν ένα από τα πιο περιζήτητα μοντέλα με χρυσά συμβόλαια ανά τον κόσμο, αφού συγκαταλέγεται στις σούπερ σταρ του Playboy όπως, η Claudia Schiffer και η Anna Nicole Smith .

Στην δεκαετία του 2000 και της δεκαετίας του 2010,η Silvstedt συνέχισε διεθνώς την καριέρα της ως μοντέλο, και εμφανίζεται σε πολλά περιοδικά, μεταξύ των οποίων FHM , Glamour , GQ , Γεια σας! , Maxim και του Vanity Fair , και εργάστηκε στα διαφημιστικά διαφόρων παγκοσμίων εταιρειών όπως η Lynx , η Nike , η Renault και η Triumph Διεθνούς και άλλα

Τέλος για όσους δεν γνωρίζουν το κορμί της έχει φωτογραφηθεί για περισσότερα από 500 εξώφυλλα περιοδικών.

Δείτε ακόμα όλα τα «καυτά» sexy θέματα στο parapolitika.gr 

Απολαύστε τη τώρα στα 40, και δείτε πως ακόμα η κοπέλα το έχει: 

Δείτε ακόμα:

Όλα τα «καυτά» sexy θέματα στο parapolitika.gr