Θεατές σε ένα περίεργο σκηνικό έγιναν οι επιβάτες σε πτήση αμερικανικής εταιρίας, με προορισμό το Όρεγκον, όταν το προσωπικό της εταιρίας έκανε bullying σε γυναίκα επιβάτη. Ο λόγος; Επειδή απλά δεν άκουσε την εντολή των αεροσυνοδών να καθίσει στη θέση της.

This footage, taken on-board American Airlines Flight 408 to Portland, Oregon, shows a sobbing woman (sat in the right-hand-side seat) pleading with an off-camera female flight attendant after being ordered to leave the plane

Το βίντεο που τράβηξε επιβάτης και δείχνει την αγενέστατη συμπεριφορά του πληρώματος κάνει τον γύρο του διαδικτύου και το μόνο σίγουρο είναι πως έκτοτε η εταιρία έχει χάσει την εμπιστοσύνη και τη συμπάθεια υποψήφιων πελατών.

The woman finally stands up and leaves the aircraft while passengers 'boo'

Όλα ξεκίνησαν όταν το αεροπλάνο, λίγο πριν απογειωθεί, έδινε τις απαραίτητες οδηγίες στους επιβάτες. Όταν οι αεροσυνοδοί ζήτησαν να καθίσουν όλοι στη θέση τους μία γυναίκα μάλλον δεν άκουσε την εντολή και παρέμεινε όρθια. Αμέσως πήγαν προς το μέρος της οι αεροσυνοδοί και ενώ κανείς θα περίμενε να της τονίσουν απλώς πως πρέπει να παραμείνει καθιστή, αντίθετα, της ζήτησαν να βγει από το αεροσκάφος.

The woman (seen leaving the plane with tears streaming down her face) had reportedly not heard a male flight attendant who had asked her to sit down so the aisle could be cleared before take off

Όλοι σάστισαν στο άκουσμα της εντολής, μιας και ήταν άκρως παράλογο και υπερβολικό. Η γυναίκα με λυγμούς άρχισε να ζητά εξηγήσεις και να αναφέρει πως δεν έκανε τίποτα, ενώ τους παρακαλούσε σαν μικρό παιδί να τη συγχωρέσουν. Πράγματι, ήταν ένα σκηνικό παράλογο και εξωφρενικό.

As she walks out of her row of seats, she cries: 'You're so mean to me. I didn't do anything'

Και ενώ η γυναίκα αποβιβάστηκε από το αεροπλάνο, οι υπόλοιποι επιβάτες γιούχαραν προσωπικό και εταιρία και παράλληλα φώναζαν πως δε θα ξαναχρησιμοποιήσουν τη συγκεκριμένη αεροπορική.

Δείτε το Video που ακολουθεί: