Διακοπές στο Μεξικό κάνει η Julia Roberts με τον σύζυγό της Danny Moder. Η διάσημη ηθοποιός απαθανατίστηκε στα 47 της χρόνια να χαίρεται τον ήλιο του Cabo San Lucas φορώντας μόνο το μπικίνι της, ενώ ο σύζυγός της έκανε surf.

Η διάσημη ηθοποιός δεν ντρέπεται για το σώμα της και παρά την ηλικία της, αν και μητέρα τριών παιδιών κρατιέται καλά, και σε τέλεια φόρμα. Παραμένει "Pretty Woman" στα 47 της χρόνια η Julia Roberts, όπως αποδεικνύουν οι φωτογραφίες της από την παραλία του κοσμικού Cabo San Lucas του Μεξικό όπου βρίσκεται για διακοπές με τον σύζυγό της Danny Moder

Είναι γλυκιά μανούλα τριών παιδιών η γνωστή ηθοποιός Julia Roberts, χωρίς ανασφάλειες με το σώμα της αφού τολμάει να εμφανισθεί με μπλε μπικίνι σε παραλία όπου την τσάκωσαν οι paparazzi.

Όμως και αυτή δεν πάει πίσω αφού δεν άφησε από τα χέρια της την φωτογραφική της μηχανή απαθανατίζοντας το τοπίο γύρο της καθώς ο σύζυγός της έκανε surf στα κύματα του Cabo San Lucas.

Με τον σύζυγό της Danny Moder έχουν αποκτήσει τα 10χρονα δίδυμα Hazel και Phinnaeus καθώς και τον Henry που έκλεισε τα 8 του χρόνια αυτόν τον Ιούνιο.

Η Julia Roberts λίγο αργότερα με πουκαμίσα και τζιν σορτς πήγε κοντά στον σύζυγό να τον βοηθήσει να μαζέψει τα πράγματά του. Μαζί επέστρεψαν στη ρομαντική καλύβα που νωρίτερα την είχαν απαθανατίσει οι φωτογράφοι.

Δείτε τη στο instagram

Δείτε τις φωτογραφίες που ακολουθούν: