ΚΡΙΟΣ

aries

Εκεί που είχες πάρει φόρα ξαφνικά θα μαζευτείς γιατί θα νιώσεις μεγάλη ευαισθησία και κυρίως θα σε απασχολήσουν κάποια οικογενειακά θέματα. Για αυτό θα μειωθούν ελαφρώς οι αντοχές σου αλλά και το θάρρος που έχεις. Όμως όπου υπάρχει αληθινή αγάπη τίποτα δεν χαλάει και τίποτα δεν γίνεται εναντίον σου. Το ζητούμενο είναι να κρατήσεις την ψυχραιμία σου και να μην πάρεις αποφάσεις βεβιασμένες. Η διαφορά με τον Ζυγό θα φανεί έντονα γιατί έχετε μεταξύ σας μια ένταση και θα πρέπει με εύκολο τρόπο να την ξεπεράσετε. Η πίεση και η σκέψη για δική σου οικογένεια θα ξεκινήσει από αυτή την εβδομάδα και σίγουρα θα σε βάλει σε μεγάλο προβληματισμό. Γιατί δεν νιώθεις έτοιμος/η για όλο αυτό. 

ΤΑΥΡΟΣ

taurus

Συμπεριφέρεσαι πολύ βασιλικά και αυτό από τη μια σου κάνει καλό αλλά από την άλλη σου αφαιρεί πόντους γιατί έχεις μια στάση που πλασάρεται ως αλάθητη και τέλεια. Μπορεί και να περιμένεις από το άλλο το άτομο να πει ή να κάνει πράγματα και για τους δυο σας και αυτό μπορεί να δυσκολεύει την κατάσταση. Το καλό είναι ότι θα βρεις χρόνο για συζήτηση αλλά και πολλές επαφές με δικά σου άτομα και αυτό θα σε βοηθήσει να αναθεωρήσεις κάποιες απόψεις. Με τον Ιχθύ θα έχεις κάτι καλό να μοιραστείς. Ίσως όμως το μυαλό σου να είναι κολλημένο στον Κριό που ότι κάνει μπορεί να τον/την παρεξηγείς γιατί δεν συμφνωνείς με τις κινήσεις του. 

ΔΙΔΥΜΟΙ

gemini

Αντλείς μεγάλη δύναμη από την λογική που έχεις και μπορείς και βάζεις τα πράγματα σε σωστή βάση η οποία σε εξυπηρετεί σε όλα τα ζητήματά σου. Ο λόγος είναι ότι θα προσπαθήσεις με αυτόν τον τρόπο να πάρεις σωστές αποφάσεις και να μην ξεγελαστείς. Εκτός αν σχετίζεσαι με Ιχθύ που θα σε παρασέρνει μέσα στα δικά του. Και πιθανόν να λυπάσαι ή να μην έχεις την σωστή αντίληψη για το άτομο του. Επειδή έχεις ανάγκη να σε παραδέχονται και να σε θαυμάζουν θα κάνεις τα αδύνατα δυνατά και θα εξαντλήσεις όλα τα περιθώρια για να μειώσεις τις κακές εντυπώσεις που ήδη έχουν δημιουργηθεί. Μπορεί να ξεκινήσει ένας έρωτας ξαφνικός με ένα Καρκίνο και να σου φαίνεται στην αρχή πολύ συναρπαστικός. 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

cancer

Έχεις τον χρόνο με το μέρος σου γιατί από τις 25 Ιουνίου και μετά μπαίνει ο Άρης στο ζώδιο σου οπότε θα έχειςε ένα έντονο σεξ απήλ μαζί με μεγάλη ευαισθησία και συναισθηματική φόρτιση. Μπορεί από λάθος χειρισμούς σου να διαταραχτούν σχέσεις με τον Κριό, Ζυγό ή και Αιγόκερω. Για αυτό πριν κάνεις κάποια παρορμητική κίνηση εξάντλησε πρώτα όλα τα περιθώρια με τη λογική. Από την άλλη θα έχεις μεγάλο ταίριασμα με τον Ταύρο, Παρθένο, Σκορπιό, ή Ιχθύ και θα νιώσεις ότι το συναίσθημά σου δεν πάει χαμένο. Σκέψεις έντονες για οικογένεια θα είναι στην πρώτη γραμμή. Και θα προσπαθήσεις να διορθώσεις με τον τρόπο σου κάποιες ρωγμές που πιθανόν υπήρχαν από την συμπεριφορά σου. 

ΛΕΩΝ

leo

Η Αφροδίτη ακάθεκτη μαζί με τον Δία κινείται με στόχο να αποκαταστήσει την φήμη σου αλλά και την πίστη σου απέναντι στον έρωτα και τον εαυτό σου. Οπότε άφησέ τα όλα πίσω σου και και μην σκέφτεαι καθόλου αρνητικά γιατί αυτό δεν θα βοηθήσει. Βάλε τον εαυτό σου σε μια ευχάριστη θέση και μην τον αφήνεις να πέφτει, αλλά να ελπίζει για κάτι πολύ καλό. Η συμπεριφορά απέναντι στον Υδροχόο θα χρειαστεί να είναι περισσότερο απλή για να ξεπεράσετε τις τυχόν διαφορές σας. Ο λόγος είναι ότι μερικές φορές παρεμένεις σε κάποιες απόψεις που δεν σε βοηθάνε στο να έρθετε πολύ κοντά. Ενώ ταιριάζετε. Η σχέση με τον Καρκίνο τώρα μπορεί να ξεκινήσει και να γίνει πιο έντονη από ποτέ. Πιθανόν να συνεργάζεστε και αυτό θα βοηθήσει περισσότερο στο να έρθετε πολύ κοντά. 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

virgo

Τελειώνουν οι εντάσεις και τα πολλά σούρτα-φέρτα από εδω και από εκεί και επιτέλους θα ηρεμήσεις και θα χαρείς το σπίτι και την ηρεμία σου. Αυτό θα σε βοηθήσει να μην έχεις τόσο μεγάλο άγχος και τόσες αντιθέσεις με τους άλλους και το στενό σου περιβάλλον. Για να αναπτυχθεί σχέση με τον Τοξότη θα χρειαστεί να κάνεις πολύ δουλειά με τον εαυτό σου, προκειμένου να τον/τηνπροσεγγίσεις και να είστε συνεχόμενα μαζί. Γιατί είστε μια μαζί και μια χώρια. Αυτό, γενικά, χωρίς να θέλεις το επιδιώκεις αλλά δεν το καταλαβαίνεις. Με τον Κριό μπορεί να παρεξηγείσαι συνέχεια και να κολλάς σε λεπτομέρειες που ίσως να μην έχουν και μεγάλη σημασία για σένα, αλλά από την πλευρά του θα έχουν για αυτό πρέπει να προσέξεις ιδιαίτερα. 

ΖΥΓΟΣ

libra

Έχεις ένα μεγάλο κύκλο φίλων και γνωριμιών και αυτό σε βοηθάει να βγαίνεις έξω και να περνάς καλά. Το πιο δύσκολο είναι ότι θα επιβαρυνθείς με υποχρεώσεις που θα σε κάνουν ευάλωτο/η απέναντι στην σχέση σου γιατί σίγουρα άλλα θα σου λέει και άλλα θα καταλαβαίνεις. Με τον Καρκίνο βέβαια θα έχετε ένα μεγάλο πάθος αλλά με ζήλεια και με μεγάλη κτητικότητα. Να προσέξετε τα λόγια τρίτων και φίλων που ίσως να ανακατεύονται για να σας τα ξαναβρούν. Γιατί στις μεταφορές γίνονται λάθη. Αν νιώθεις άδειασμα από τον Ιχθύ ή ότι έχεις ξεγελαστεί μπορεί τώρα να βρεις την αλήθεια και να αλλάξεις τελείως την οπτική σου γωνία. Αν λοιπόν έρθει πιο κοντά σου αυτές τις ημέρες να προσέξεις να μην γίνουν τα ίδια λάθη. 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

scorpio

Θα βρεθείς εύκολα σε μια πολύ θετική και έντονη συναισθηματική κατάσταση. Και αυτό εσένα σε βολεύει γιατί θα βιώσεις την προστασία, ακόμα και την υπερβολή, που θέλεις να ζήσεις με τον Καρκίνο ή τον Ιχθύ. Αυτό σίγουρα θα βοηθήσει σε όλα τα βαθιά δικά σου συναισθηματικά αιτήματα. Ίσως προτιμάς να περνάς αρκετές ώρες μαζί με την οικογένεια σου και το αγαπημένο σου πρόσωπο. Πρόσεξε μήπως το παρακάνεις γιατί θα βαρεθεί εύκολα το άλλο το άτομο. Μην πιέζεις μια κατάσταση με το Λιοντάρι,  άσε να συμβεί αυθόρμητα μεταξύ σας, αν τελικά είναι να γίνει, γιατί μερικές φορές σου γίνεται εμμονή και θα πρέπει να το χειριστείς ανάλογα. 

ΤΟΞΟΤΗΣ

sagittarius

Ξεκινάει μια φάση για σένα που θα είναι αρκετά δύσκολη γιατί οι απαιτήσεις του άλλου ατόμου θα σε κουράζουν και θα σε κάνουν να νιώθεις ένα μικρό άδειασμα. Θα υπάρχουν μικροπαρεξηγήσεις και εντάσεις και δεν σου αρέσουν καθόλου όλα αυτά. Η σχέση με το Καρκίνο θα είναι πολύ έντονη και απαιτητική από την πλευρά του. Να τον/τη προσέχεις και να του δίνεις σημασία σε σημεία που εσύ νιώθεις ότι καταπιέζεσαι ή ότι μιζεριάζεσαι. Το σημαντικό είναι ότι παίρνεις πολλά από τον Υδροχόο και αυτό σου κάνει πολύ καλό γιατί σου ταιριάζει γάντι ο τρόπος που σου φέρεται. Το κυνηγητό με τον Ταύρο θα συνεχίσει και ίσως τώρα να σου φαίνεται ακόμα πιο δύσκολο γιατί μπορεί να προσκολληθεί περισσότερο στην οικογένεια του. 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

capricorn

Μπαίνεις σε μια φάση που θα πρέπει να δώσεις τα πάντα στους άλλους και μάλιστα κάτω από μια πίεση που θα σου βγει ελαφρώς και ένας ανταγωνισμός. Αυτό θα σε δυσκολέψει κάπως γιατί δεν έχεις συνηθίσει την τόσο μεγάλη πίεση. Να φροντίσεις να είσαι όσο μπορείς ανεξάρτητος/η γιατί θα έχεις την τάση να εξαρτηθείς και να φερθείς ελαφρώς ανώριμα συναισθηματικά. Ίσως να έχεις απαιτήσεις παράλογες που μπερδεύουν το άλλο το άτομο και κυρίως τον Υδροχόο. Το καλό της υπόθεσης είναι ότι μπορεί να μιλήσεις για γάμο ή για συμβίωση με τον Ταύρο ή Παρθένο και αυτό να σε φέρει στα ίσα σου. Το Λιοντάρι χρειάζεται προσοχή στην προσέγγισή του γιατί μπορεί να του πεις κάτι που να τον/την ενοχλήσει. 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

aquarius

Όσο και να αρνείσαι τον Καρκίνο ή τον Αιγόκερω στη ζωή σου τελικά θα είναι πολύ κοντά σου και θα μάθεις πολλά πράγματα αλλά κάτω από μια πίεση σημαντική. Ο λόγος είναι ότι θα πρέπει να εξασκηθείς στον τρόπο που θα εκφράσεις τα θέλω σου και τα συναισθήματά σου. Γιατί θα υπάρχουν παρεξηγήσεις και εντάσεις μεταξύ σας που πιθανόν να σε κουράσουν. Αν έχεις σταματήσει να τηλεφωνείς στον Σκορπιό πιθανόν να ξεκινήσει τώρα αυτός/η, γιατί θα καταλάβει ότι δεν μπορεί να σε ξεπεράσει. Πρόσεξε και πάλι τους χειρισμούς γιατί θα βρεθείτε στο ίδιο σημείο αν δεν αποφασίσεις να αλλάξεις αυτά που τον ενοχλούν. 

ΙΧΘΥΕΣ

pisces

Θα βρεθείς σε μια πολύ καλή φάση και θα έχεις μεγαλύτερη άνεση στο να βρεις ένα άτομο που να σου ταιριάζει γάντι. Ο λόγος είναι ότι θα προλάβεις να κάνεις όλες τις δηλώσεις που θέλεις για να μην βρεθείς εκτεθειμένος/η. Η σχέση με Ζυγό μπορεί να δυσκολέψει. Αλλά πρέπει και εσύ να αποφασίσεις να του/της λες αλήθειες γιατί ίσως να έχει μάθει κάποια ψέμματα που έχεις πει και να έχει γίνει... πύραυλος. Καλύτερα να ανοίξεις τα χαρτιά σου και να εξηγήσεις πως νιώθεις. Το Λιοντάρι σου βγάζει κάτι πολύ έντονα ερωτικό και αυτό από τη μια σου αρέσει αλλά από την άλλη σε φοβίζει, γιατί μερικές φορές βλέπεις ένα απόλυτο άτομο που θα πρέπει εσύ να κάνεις συνέχεια υποχωρήσεις και δηλώσεις συγνώμης.