Ο Χρήστος Χολίδης αυτή την περίοδο όμως είναι στα καλύτερά του και δεν διστάζει να μοιραστεί τις σκέψεις του!

Ο τραγουδιστής λοιπόν μίλησε για τον έρωτα, το γάμο, τα παιδιά αλλά και την συγκατοίκησή του με την σύντροφό του, Χριστίνα Μουστάκα:

"«Σ' αγαπώ», λέω πολύ συχνά σε όλους τους ανθρώπους που με κάνουν να το αισθάνομαι. Στην οικογένειά μου, στη σύντροφό μου, στους φίλους μου, στη δουλειά. Όπου μου βγει το λέω. Ποτέ δεν υπήρξα τσιγκούνης συναισθηματικά, συνεπώς δεν φοβήθηκα να πω αυτήν τη λέξη ποτέ μου. Μου είναι εύκολο να το πω", λέει ανάμεσα σε άλλα ο Χρήστος.

Απαντά και στο αν τον έχει αλλάξει ο έρωτας:

"Όχι, καθόλου. Όπως ήμουνα είμαι ακόμα. Δεν με επηρεάζει στην καθημερινότητά μου το να έχω μία σχέση ή όχι. Το αν είμαι ερωτευμένος ή όχι. Σίγουρα, μου φτιάχνει τη διάθεση και μου προκαλεί πολύ καλά πράγματα στη ζωή μου, αλλά δεν είναι το άλφα και το ωμέγα για μένα, ούτε η πρώτη μου προτεραιότητα. Αν έρθει ήρθε, αλλά όταν έρχεται φροντίζω να ζω τις στιγμές μου στο έπακρο"

Είναι γνωστό ότι συγκατοικεί με τη σύντροφό του και σχολιάζει το αν τον τρομάζει η δέσμεση:

"Όχι, όχι. Ό,τι γίνεται είναι θέμα προσωπικής επιλογής και των δύο. Αν δεν θες κάτι στη ζωή σου, απλά δεν το κάνεις. Κανένας δεν σε υποχρεώνει να κάνεις κάτι με το ζόρι. Είμαι πολύ καλά αυτή την περίοδο"

Τέλος για τον θεωρεί τον εαυτό του κοντά στον γάμο δηλώνει:

"Όχι, καθόλου! Δεν μου ταιριάζει ως ιδέα. Δεν βλέπεις ότι τον πρώτο χρόνο παντρεύονται και μετά δεν ξέρουν ποια πόρτα να πρωτοανοίξουν για να φύγουν και οι δύο; Τι είναι, μία ωραία γιορτή και τέλος. Όχι, δεν θεωρώ ότι με αντιπροσωπεύει, ούτε είναι ο μόνος δρόμος για να δημιουργήσεις οικογένεια", στο Down Town Κύπρου.