Η Τζένιφερ Λόπεζ είναι αναμφισβήτητα μια από τις πιο sexy γυναίκες στον κόσμο και οι αναλογίες στο σώμα της πραγματικά προκαλούν τις εντυπώσεις. Πέρα όμως από τη γυμναστική που κάνει πολύ συχνά η Τζένιφερ προσέχει πάρα πολύ και την διατροφή της και έτσι έχει απόλυτα επίπεδους και γραμμωμένους κοιλιακούς... 

Για να διατηρήσει λοιπόν το εκπληκτικό της σώμα, παρά τα 45 της χρόνια, η ηθοποιός ακολούθησε μια αυστηρή vegan δίαιτα για 22 μέρες. Έκοψε το κρέας και τα γαλακτοκομικά προϊόντα γιατί όπως είπε και η ίδια είχαν κολλήσει πάνω τις 4-5 κιλά και δεν έφευγαν με τίποτα.

Ανέφερε χαρακτηριστικά: "Με το που ξεκίνησα να τρώω σαν vegan έχασα αμέσως τα κιλά. Αυτή η διατροφή θα σου αλλάξει τη ζωή και την υγεία. Αισθάνομαι τέλεια και ψυχικά και πνευματικά"

Μάλιστα το καθημερινό της διατροφολόγιο είχε ως εξής: Το πρωινό της περιλάμβανε δημητριακά, γάλα αμυγδάλου και φρούτα, το μεσημεριανό της σαλάτα με κόκκινες πιπεριές και σπανάκι και το βραδινό της ζυμαρικά με τυρί και ντομάτα. Για σνακ στο ενδιάμεσο έτρωγε μια vegan μπάρα σοκολάτας με κεράσι.

Βέβαια αν θέλετε και εσείς να ξεκινήσετε τη διατροφή αυτή θα πρέπει να μιλήσετε με κάποιον διατροφολόγο ώστε να σας φτιάξει μια ισορροπημένη διατροφή με όλες τις απαραίτητες βιταμίνες.