Tη γνωρίσαμε αρχικά μέσα από το «Μεταξύ μας». Ξεχώρισε και μετά ανέλαβε δική της εκπομπή lifestyle »Ελήφθη Όβερ» στον ΣΚΑΪ και αργότερα  το «On air» στο κανάλι 5.

Η τηλεόραση δεν ήταν όμως ποτέ η προτεραιότητα της αλλά η οικογένεια. Παντρεύτηκε, έγινε μητέρα και αφοσιώθηκε στον σύζυγό και τον γιο της ενώ ασχολήθηκε και με τις επιχειρήσεις του άντρα της!

 

Σήμερα, μετά από 15 χρόνια απουσίας η Έλλη Αγγελιδάκη ετοιμάζει ένα δυναμικό come back! Mετά από τηλεφώνημα που δέχτηκε και 2 ραντεβού που έκανε με την παραγωγό Σοφία Στάμου, του νέου διαδικτυακού καναλιού S WEB TV, αποφάσισε  να δεχτεί να κάνει μια εκπομπή με θέμα τη γυμναστική και το χορό. Τα πρώτα γυρίσματα έγιναν την Τετάρτη και είχε καλεσμένες τη Νίκη Πετρουλάκη που έδειξε γιόγκα, την Ίνα Λαζοπούλου που έκανε jumba και τη Χριστίνα Αλούπη με την οποία έκαναν μαζί ποδηλασία. Ο καλλιτεχνικός διευθυντής του καναλιού Σταύρος Κανελλίδης έκανε την Έλλη να νιώσει πολύ άνετα και όλα πήγαν τέλεια !!!Η εκπομπή θα βγει το Σεπτέμβριο και θα είναι μια φορά τη βδομάδα και διάρκειας μόλις 12 λεπτών-είναι internet βλέπετε- ...