Αμερικανοί επιστήμονες πιστεύουν ότι βρήκαν για ποιον λόγο έχουμε την τάση να παραγγέλνουμε τα πιο ανθυγιεινά πιάτα όταν πηγαίνουμε στο εστιατόριο: μας παρασύρει ο κατάλογος των φαγητών.

«Αυτό που παραγγέλνουμε δεν έχει να κάνει τόσο με το τι θέλουμε, αλλά περισσότερο με το σχέδιο και τις περιγραφές του μενού», λέει ο δρ Μπράιαν Γουάνσινκ, καθηγητής Καταναλωτικής Συμπεριφοράς στο Πανεπιστήμιο Cornell, της Νέας Υόρκης.

Ο δρ Γουάνσινκ και οι συνεργάτες του ανέλυσαν 217 καταλόγους εστιατορίων και τις επιλογές 300 εθελοντών, διαπιστώνοντας κατ’ αρχήν πως οι εθελοντές είχαν περισσότερες πιθανότητες να ...

Διαβάστε την συνέχεια ΕΔΩ