Τι κι αν εδώ και 14 χρόνια έχει παντρευτεί με πολιτικό γάμο και έχει αποκτήσει ένα παιδί με την αγαπημένη του; b
Tα σκαλιά της εκκλησίας αποφάσισαν να ανέβουν ο Ανδρέας Μπάρκουλης και η σύντροφός του, Μαρία, που παντρεύτηκαν το 2001 με πολιτικό γάμο και έχουν αποκτήσει ένα γιο, τον 13χρονο Νικόλα.

Ο θρησκευτικός γάμος έγινε το βράδυ της Παρασκευής, με κουμπάρους τον δημοσιογράφο Κωνσταντίνο Δαναό και την επιχειρηματία Δέσποινα Ταρατορίδου.

Όπως βλέπουμε σε φωτογραφίες που «ανέβηκαν» στα social media, Ανδρέας και Μαρία το γιόρτασαν με τουςπερίπου 200 καλεσμένους τους σε πολυχώρο στο Μενίδι, ενώ το «παρών» έδωσαν, μεταξύ άλλων, ο Γιάννης Φλωρινιώτης και η Έφη Θώδη, οι οποίοι τραγούδησαν κιόλας!

Εντυπωσιακή ήταν η μπομπονιέρα, που είχε κάτι από τον παλιό, καλό, ελληνικό κινηματογράφο, στον οποίο ο Ανδρέας Μπάρκουλης έχει αφήσει το «στίγμα» του.

Λίγες ώρες πριν ντυθεί νύφη, η Μαίρη Μπάρκουλη δημοσίευσε στο Facebook ένα συγκινητικό μήνυμα, ευχαριστώντας δημόσια όλους όσοι βοήθησαν να γίνει ο γάμος, καθώς γνωστοί επαγγελματίες παραχώρησαν στο ζευγάρι όλο όσα χρειάστηκαν για να κάνει το όνειρό του πραγματικότητα!