Το πρώτο Σαββατοκύριακο του Μαϊου κλείνει με μαι δύσκολη όψη:Η αντίθεση Ερμή -Κρόνου φέρνει δυσκολίες στην επικοινωνία και γκρίνια στις σχέσεις, καλά θα κάνουμε λοιπόν να μην ανοίγουμε συζητήσεις που μπορεί να ανατρέψουν τις ισορροπίες της ζωής μας.

Κριός

Κριοί μου,σύμφωνα με το ωροσκόπιο σας ο φόβος του άγνωστου μπορεί να σας κάνει να δειλιάσετε σήμερα και να θελήσετε να μείνετε σε γνώριμα και ασφαλή νερά. Μην αφήνετε όμως τις φοβίες σας να λειτουργήσουν ανασταλτικά ως προς την εξέλιξη σας.

Ταύρος

Ταύροι μου, σύμφωνα με το ωροσκοπιο σας, ηεπικοινωνία σας με άτομα που αγαπάτε μπορεί να είναι διαταραγμένη. Ειδικά από τους γονείς σας μπορεί να δεχθείτε σφοδρή κριτική για τον τρόπο ζωής σας και να έρθετε σε έντονη αντιπαράθεση.

Δίδυμοι

Δίδυμοι, το ωροσκόπιο σας λέει ότι θα πρέπει να δείξετε προσοχή στις αποφάσεις σας κατά την σημερινή μέρα, μια και υπάρχει ο κίνδυνος κάποιες παραλήψεις ή αστοχίες, ειδικά εάν πρόκειται για υπογραφή συμβολαίων και συμβάσεων, να σας δημιουργήσουν προβλήματα στο μέλλον!

Καρκίνος

Καρκίνοι μου,σύμφωνα με το ωροσκοπιο σας, η ημέρα προσφέρεται για αλλαγές στην κατοικία ή στον επαγγελματικό σας χώρο. Εάν σκέφτεστε μια μετακόμιση ή μια ανακαίνιση, σήμερα είναι η μέρα σας.

Λέων

Λέοντες μου, σύμφωνα με το σημερινό σας ωροσκοπιο, η σημερινή μέρα θα σας βρει αρκετά προβληματισμένους για τον δρόμο που πρέπει να ακολουθήσετε. Η επιλογή που θα πάρετε θα επηρεάσει σε σημαντικό βαθμό την μετέπειτα ζωή σας, γι αυτό θα πρέπει να γίνει σε σοβαρότητα και μετά από ώριμη σκέψη.

Παρθένος

Παρθένοι μου,το ωροσκόπιο σας λέει για σήμερα ότι είναι ημέρα οργάνωσης του προσωπικού σας χώρου και ξεκαθαρίσματος. Πετάξτε ή χαρίστε όσα δεν χρειάζεστε, απαλλαγείτε από ότι σας φέρνει άσχημες αναμνήσεις, δημιουργήστε χώρο για τα καινούργια που είναι στον δρόμο.

Ζυγός

Ζυγοί μου σύμφωνα με το ωροσκόπιο σας, θα έρθετε σε αντιπαράθεση με το παρελθόν σας. Θα πρέπει να πάρετε αποστάσεις από κάποια γεγονότα ή πρόσωπα για να μπορέσετε να απαλλαγείτε από τα βαρίδια που δεν σας αφήνουν να πάτε μπροστά.

Σκορπιός

Σκορπιοί μου, σύμφωνα με το ωροσκόπιο σας σήμερα αισθάνεστε ότι θέλετε να μιλήσετε ελεύθερα και να εξωτερικεύσετε τα συναισθήματα και τις σκέψεις σας, μην το κάνετε όμως απερίσκεπτα, γιατί μπορεί να αντιμετωπίσετε σοβαρά προβλήματα αμέσως μετά.

Τοξότης

Εσείς οι Τοξότες, όπως λέει το ωροσκόπιο σας, ξεκαθαρίζετε σήμερα τις σκέψεις σας, βάζετε σε τάξη τα σχέδια σας και με εξαιρετική ενέργεια εφορμάτε προς το μέλλον. Η σημερινή μέρα θα δώσει τον τόνο που θα ακολουθήσετε τον υπόλοιπο μήνα.

Αιγόκερως

Αιγόκεροι μου το σημερινό σας ωροσκόπιο λέει ότι κάνετε μια νέα αρχή σήμερα στον τομέα της ζωής σας που αισθάνεστε ότι το έχετε περισσότερη ανάγκη. Εάν είναι ένα ξεκίνημα σε προσωπικό επίπεδο, η διαδρομή θα είναι μακρά και ευτυχισμένη.

Υδροχόος

Για εσάς τους Υδροχόους, το σημερινό ωροσκόπιο σας λπαρακινεί να τακτοποιήστε τον προσωπικό σας χώρο, να ασχοληθείτε με την οργάνωση του γραφείου σας, γενικά να οργανώσετε και να καθαρίσετε τον χώρο, τόσο κυριολεκτικά όσο και μεταφυσικά. Κάντε χώρο για το αύριο…

Ιχθύες

Ιχθύες μου, το ωροσκόπιο σας λέει για σήμερα ότι το πλανητικό σκηνικό του μήνα σας ευνοεί. Διατηρήστε την ηρεμία και αισιοδοξία σας και απολαύστε την μέρα με καλή παρέα ή ακόμη και μόνοι, κάνοντας κάτι που θα σας γεμίσει και θα σας ισορροπήσει.