H Angelica Dusk βρέθηκε στο stage του Madwalk 2015 για την σχεδιάστρια Loukia.

Η κόρη του βιομηχάνου Δημήτρη Δασκαλόπουλου βρέθηκε χθες στην πασαρέλα με τη σχεδιάστρια Loukia και ξεσήκωσε το κοινό με την ερμηνεία της και την σκηνική της παρουσία.

Η Angelika Dusk γράφει, συνθέτει, τραγουδά, παίζει πιάνο και μόλις κυκλοφόρησε το πρώτο της video clip στο οποίο φορά μοναδικά κομμάτια Ελλήνων σχεδιαστών.
Σπούδασε κλασική μουσική στο Brown University της Αμερικής και αργότερα στο London Centre of Contemporary Music του Λονδίνου και πλέον ζει μεταξύ Ελλάδας και Λονδίνου, όπου ηχογραφεί και το πρώτο της άλμπουμ.

Η Angelika Dusk, κόρη του Δημήτρη Δασκαλόπουλου, άλλοτε προέδρου της Vivartia και του Συνδέσμου Βιομηχάνων, συν τω χρόνω ακολούθησε τελείως ξεχωριστό δρόμο από αυτόν των επιχειρήσεων.

Οταν τελείωσε το σχολείο, έφυγε για τις Ηνωμένες Πολιτείες προκειμένου να σπουδάσει Κλασική Μουσική στο Brown University. Συνέχισε τις σπουδές της στη Μοντέρνα Μουσική στο London Center of Contemporary Music της Αγγλίας. Μεταξύ Αμερικής και Λονδίνου έκανε ένα ευχάριστο διάλειμμα στο τμήμα Μάρκετινγκ της ΕΡΤ, διοργανώνοντας συναυλίες για τα Μουσικά Σύνολά της, ενώ παράλληλα συνεργάστηκε με το Φεστιβάλ Αθηνών στην υποδοχή των καλλιτεχνών.

ΣΑΣΑ ΣΤΑΜΑΤΗ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Αναγνωρίζετε την πασίγνωστη Ελληνίδα πρωταγωνίστρια; (ΦΩΤΟ)

Κάνετε διάδρομο; Πώς θα κάψετε περισσότερες θερμίδες

Ιδέα της Σάσας Σταμάτη να ντυθεί «βασίλισσα» η Σπυροπούλου στα Madwalk!

Τι ανεβάζει τη διάθεση για σεξ;

Χρύσα Ρώπα: «Ανοίξαμε κεφάλι, ανοίξαμε κοιλιά, ανοίξαμε στήθος»