Από την πρώτη στιγμή που τον κοιτάζει κανείς καταλαβαίνει πως η γοητεία του θυμίζει… “Μπρούσκο”, αφού όσο ο καιρός περνά γίνεται πιο ισχυρή.

Έχοντας μόλις γυρίσει από το ταξίδι του στην Κύπρο για τις ανάγκες των γυρισμάτων της καθημερινής σειράς του ΑΝΤ1, ο Νίκος Βερλέκης μιλά στο YOU και τον Ανδρέα Θεδώρου για τις φορές που κόντεψε να χάσει τη ζωή του…

Τι μπορεί να σας οδηγήσει στην κατάθλιψη;
Αν με αδικήσουν φίλοι ή συγγενείς. Έχω αισθανθεί προδοσία από δικούς μου, πάντως. Αν αυτό που μου έκαναν ήταν άγριο και πρόστυχο δεν δίνω δεύτερη ευκαιρία. Μπορεί να ξαναμιλήσουμε αλλά δεν σημαίνει πως θα τους έχω στην ψυχή μου. Για μένα θα είναι άγνωστοι.

Ήρθατε αντιμέτωπος με το θάνατο;
Δύο φορές, ναι. Τη μία φορά ήταν σε ένα τροχαίο. Αισθάνθηκα ότι ήταν οι τελευταίες μου στιγμές. Πέρασε η ζωή μου σαν κινηματογραφική ταινία σε μισό δευτερόλεπτο. Ήταν σαν ντοκιμαντέρ. Πολύ σοκαριστικό. Πρόκειται για ένα συναίσθημα που δεν μπορεί κανείς να περιγράψει.

Σε γύρισμα κινδύνεψε η ζωή σας;
Ναι όταν έκανα τον “Πατούχα”. Κατά τη διάρκεια ενός διαλείμματος από το γύρισμα ανέβηκα σε ένα άλογο να κάνω ιππασία. Κάποια στιγμή εκείνο αντί να πάει δεξιά που το οδηγούσα, γιατί ήμουν χωρίς χαλινάρια, πήγε αριστερά και ξαφνικά παραπάτησε. Έπεσα σε έναν γκρεμό, έκανα 120 τούμπες και αισθάνθηκα πως δεν θα ξανανέβω από εκεί. Νόμιζα πως έχω τελειώσει, με έπιασε μια φοβερή ζαλάδα. Μόνος μου, με τα αίματα, ανέβηκα πάνω, πήγα στο νοσοκομείο και τελικά τη γλίτωσα με μερικούς μώλωπες.