Καλεσμένη στο «Πρωινό» της Δευτέρας 19 Ιανουαρίου βρέθηκε η Κατερίνα Καινούργιου και μιλώντας στην Φαίη και τον Γιώργο, μεταξύ άλλων, αποκάλυψε πως κάνει ψυχανάλυση και εξήγησε τον λόγο για τον οποίο ξεκίνησε.

«Τώρα τελευταία άρχισα να βλέπω τα πράγματα λίγο διαφορετικά. Κάνω τις ψυχαναλύσεις μου και την ψυχοθεραπεία μου. Αισθάνθηκα την ανάγκη ίσως να αγαπήσω περισσότερο τον εαυτό μου, να το βρω καλύτερα με τον εαυτό μου, και αργότερα να γίνω και καλύτερη μητέρα. Ψυχανάλυση κάνουμε για τον εαυτό μας αλλά και για να γίνουμε καλύτεροι γονείς, παρόλο που μπορεί να είναι πολύ νωρίς γι’ αυτό», είπε χαρακτηριστικά.

Ακόμα, σχολιάζοντας την πρόσφατη άρνησή της να μιλήσει για την προσωπική της ζωή, η ίδια δήλωσε «Είμαστε καλά. Είπα ότι δεν θέλω να μιλάω για την προσωπική μου ζωή και αυτό μάλλον παρεξηγήθηκε. Νομίζω ότι έχω εκθέσει αρκετά την προσωπική μου ζωή. Όταν δίνω μια συνέντευξη με ρωτούν πολύ για τον σύντροφό μου και επειδή είμαι ανοιχτό βιβλίο μιλάω ανοιχτά. ’ρχισα να λέω «Ρε Κατερίνα, το μόνο που έχεις να πεις είναι για τη σχέση σου. Μήπως να το μαζέψεις λίγο;».

Όσο για τον ενδεχόμενο να παντρευτεί με τον αγαπημένο της Βασίλη Σταθοκωστόπουλο, επεσήμανε «Μπορεί και να γίνει αυτό, αλλά θα βγω και το πω τη στιγμή που θα γίνει. Ώρες ώρες νομίζω πως έβγαινα σαν απεγνωσμένη που θέλει να παντρευτεί. Ό,τι είναι να έρθει θα έρθει», ενώ παράλληλα δεν έκρυψε την επιθυμία της να γίνει μητέρα.

Δείτε το βίντεο:

 

Διαβάστε ακόμα:

Το "Baby Shower" της Υβόννης Μπόσνιακ! (ΦΩΤΟ)

Ο Στάθης Ψάλτης μίλησε για τις δύσκολες ώρες που πέρασε!(VIDEO)

Η απίστευτη ατάκα του Λιάγκα για τον χορό της Γερμανού! (VIDEO)

Ο Σπύρος Πούλης είναι παντρεμένος 20 χρόνια κι έχει δύο παιδιά!

Δείτε το νέο λούκ της ’ννας Βίσση! (ΦΩΤΟ)