ΚΡΙΟΣ Έχετε αρκετές κοινωνικές υποχρεώσεις και παρά το γεγονός ότι αισθάνεστε αμήχανα ανάμεσα σε κόσμο, πρέπει να το ξεπεράσετε και να ανταποκριθείτε τουλάχιστον σε κάποια από τις προσκλήσεις που σας έχουν κάνει. Ασχοληθείτε με τη βελτίωση της εμφάνισής σας και άμεσα θα νιώσετε μεγαλύτερη σιγουριά και αυτοπεποίθηση.   Την Κυριακή, ενδεχομένως να έχετε κάποια αισθηματική έκρηξη είτε φόβου είτε δυσαρέσκειας και όσο υγιές κι αν είναι το γεγονός ότι δεν πιέζεστε κρατώντας αυτά που νιώθετε μέσα σας, υπάρχει περίπτωση να προκαλέσετε ανατροπές που θα σας επηρεάσουν άμεσα. Προσπαθήστε να χαλαρώσετε, πάτε μια βόλτα, μιλήστε με ένα φίλο.    

ΤΑΥΡΟΣ Έχετε ανεβασμένη διάθεση και θα θέλατε να περάσετε το βράδυ κάνοντας κάτι διαφορετικό. Δεν έχετε καμία όρεξη να πάτε κάπου και να πρέπει να είστε στημένοι με το ποτό στο χέρι παριστάνοντας πως περνάτε καλά – θέλετε να διασκεδάσετε πραγματικά. Από την άλλη, δεν βρίσκετε κανέναν που να έχει τις ίδιες ορέξεις με εσάς και νιώθετε απογοητευμένοι. Στην ανάγκη, βγείτε μόνοι σας καθώς υπάρχει προοπτική για μια νέα κι ενδιαφέρουσα γνωριμία.   Την Κυριακή, ένα άτομο από το οικογενειακό ή φιλικό σας περιβάλλον χρειάζεται τη στήριξή σας, οπότε φροντίστε να του τη δώσετε απλόχερα, Από το απόγευμα και μετά, ασχοληθείτε με τις ανάγκες των παιδιών σας. Μια ταινία στον κινηματογράφο θα σας βοηθήσει να χαλαρώσετε οικογενειακώς.    

ΔΙΔΥΜΟΙ Εκμεταλλευτείτε το διήμερο για να αναθερμάνετε τις διαπροσωπικές σας σχέσεις καθώς τον τελευταίο καιρό επικοινωνιακά τουλάχιστον, είστε λίγο στα χαμένα και υπάρχει περίπτωση κάποιοι να έχουν παρεξηγηθεί. Φροντίστε να είστε ειλικρινείς απέναντί τους και μία μία οι σχέσεις θα επανέρχονται, οπότε θα είστε όλοι χαρούμενοι.   Ένα ταξίδι που μπορεί να προκύψει, σας δίνει την ευκαιρία να χαλαρώσετε και να ξεκουραστείτε. Εξερευνήστε νέους τόπους κι αφήστε το βλέμμα σας να ταξιδέψει στην ομορφιά που θα συναντήσετε. Διώξτε δυσάρεστες σκέψεις, αλλιώς δεν έχει νόημα να βλέπετε ένα όμορφο ηλιοβασίλεμα και να σκέφτεστε λογαριασμούς και χρέη. Οραματιστείτε τον εαυτό σας ευτυχισμένο.    

ΚΑΡΚΙΝΟΣ Μια αδιαθεσία δε σας αφήνει και πολλά περιθώρια για να πραγματοποιήσετε τα σχέδια που είχατε για το διήμερο. Δείτε το σαν μια ευκαιρία να ξεκουραστείτε. Ασχοληθείτε με κάτι που σας ξεκουράζει, παίξτε με τα παιδιά σας, διαβάστε ένα βιβλίο, φτιάξτε πάζλ, πλέξτε, κεντήστε ή αράξτε και δείτε μια καλή ταινία.   Για εσάς που δεν έχετε δεσμό, η Κυριακή είναι κατάλληλη μέρα για να κυκλοφορήσετε από νωρίς και να εκμεταλλευτείτε τον ελεύθερο χρόνο σας κάνοντας βόλτες σε αγαπημένα στέκια παρέα με φίλους καθώς υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να συναντήσετε το πρόσωπο που θα σας κλέψει την καρδιά. Έχετε τα μάτια σας ανοιχτά και μη χασκογελάτε μόνο με την παρέα σας, ρίξτε και καμιά ματιά τριγύρω σας.    

ΛΕΩΝ Έχετε μπουχτίσει από την ρουτίνα της καθημερινότητας και σας έχει πιάσει μελαγχολία καθώς αναπολείτε παλιές καλές στιγμές παρέα με φίλους. Από την άλλη δε σας τραβάει κάτι το ενδιαφέρον ώστε να νιώσετε πως αξίζει να βγείτε, οπότε συνεχίζει αυτός ο ατέλειωτος κύκλος κι εσείς βυθίζεστε ακόμη περισσότερο στη νωθρότητα. Επιδιώξτε να συναντηθείτε με κόσμο κι επειδή τρώγοντας έρχεται η όρεξη, θα ανακαλύψετε πως τελικά δεν είναι και τόσο βαρετά έξω όσο νομίζατε.   Η Κυριακή είναι κατάλληλη μέρα να βρεθείτε με αγαπημένα πρόσωπα της οικογενείας και να μοιραστείτε όμορφες στιγμές. Αποφύγετε να αναφερθείτε σε θέματα που κουράζουν και βαραίνουν την ατμόσφαιρα. Προτιμήστε πιο ανάλαφρες κι ευχάριστες συζητήσεις ώστε να χαλαρώσετε και να γελάσετε.    

ΠΑΡΘΕΝΟΣ Μια συγκέντρωση που έχετε στο μυαλό σας εδώ και μέρες, τελικά πραγματοποιείται κι είστε μες τη χαρά και τον ενθουσιασμό. Θέλετε να προσφέρετε και να περιποιηθείτε τους καλεσμένους σας όσο καλύτερα μπορείτε, οπότε οι προετοιμασίες ξεκινούν από νωρίς. Φροντίστε να μην εξαντληθείτε όμως, ώστε να διασκεδάσετε και να ευχαριστηθείτε κι εσείς παρέα με τους υπόλοιπους.   Μια αναπάντεχη συνάντηση με κάποιο πρόσωπο από το παρελθόν, σας γεμίζει με συγκίνηση και έχετε όλο το χρόνο για να μοιραστείτε τα γεγονότα και τις εμπειρίες σας. Λίγη παραπάνω προσοχή σε θέματα υγείας καθώς υπάρχει περίπτωση να είστε στα πρόθυρα κρυολογήματος και να μην το 'χετε καταλάβει.    

ΖΥΓΟΣ Δεν βλέπετε την ώρα να σχολάσετε από τη δουλειά σας και να απολαύσετε το διήμερο όπως σχεδιάζετε εδώ και μέρες. Ένα απρόοπτο γεγονός σας χαλάει για λίγο τα σχέδια όπως και τη διάθεση και θα πρέπει να κρατήσετε την ψυχραιμία σας καθώς είναι κάτι που ξεπερνιέται γρήγορα. Από το απόγευμα και μετά έχετε τη δυνατότητα να εκμεταλλευτείτε τις στιγμές χαλάρωσης που σας αξίζουν, δίχως άλλα απρόοπτα.   Την Κυριακή προσέξτε πως θα εκφράσετε τυχόν παράπονα σε φιλικά σας πρόσωπα, γιατί υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να μη συμφωνούν μαζί σας και να θεωρήσουν άδικη τη στάση σας απέναντί τους. Εκφράστε αυτά που αισθάνεστε χωρίς να προσπαθείτε να επιβάλλετε τη γνώμη σας. Όντας ευγενικοί θα καταφέρετε να βρείτε το δίκιο σας.    

ΣΚΟΡΠΙΟΣ Τα οικονομικά άγχη δεν σας αφήνουν να ησυχάσετε κι εξαιτίας της στενότητας, δεν έχετε τη δυνατότητα να ακολουθήσετε τους φίλους σας σε κάποια έξοδο, πράγμα που σας στεναχωρεί. Καλέστε κόσμο στο σπίτι και διασκεδάστε μια και είναι πολύ οικονομική λύση και μη σας παίρνει από κάτω. Καλή παρέα να υπάρχει κι όλα φαντάζουν ακόμη πιο όμορφα.   Την Κυριακή έχετε όλη την καλή διάθεση να ασχοληθείτε με τον σύντροφό σας, αλλά αυτός έχει άλλα σχέδια (να δει κάποιον αγώνα παρέα με φίλους, συνάντηση με συνεργάτες, κλπ). Εκμεταλλευτείτε την ευκαιρία κι ασχοληθείτε με την προσωπική σας φροντίδα και χαλάρωση δίχως να κάνετε τίποτα που να έχει σχέση με δουλειές και καθήκοντα. Η μέρα είναι δική σας!    

ΤΟΞΟΤΗΣ Είστε έτοιμοι να κάνετε την ανατροπή και να σπάσετε τα δεσμά από οτιδήποτε σας καταπιέζει και νιώθετε πως σας πνίγει. Προσέξτε μόνο μην τα κάνετε όλα ρημαδιό και μετά δεν ξέρετε πώς να τα συμμαζέψετε. Για παράδειγμα, ο σύντροφός σας δεν φταίει σε τίποτα να ανέχεται την τάση σας να απελευθερωθείτε και να νιώθει πως συμπεριλαμβάνεται στη λίστα με αυτά που σας κάνουν να ασφυκτιείτε.   Ελέγξτε τον παρορμητισμό σας ειδικά την Κυριακή και μην προσπαθείτε να επιβάλλετε στους άλλους ειδικά αν είναι άτομα μεγαλύτερης ηλικίας τις ιδέες σας, γιατί το μόνο σίγουρο είναι ότι θα παρεξηγηθείτε. Πιθανή διαφωνία πάνω σε συζήτηση για πολιτικά ζητήματα εξελίσσεται σε μεγάλο καυγά αν συνεχίσετε να υποστηρίζετε την γνώμη σας σε στενοκέφαλους.    

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ Προσέξτε και ειδικά εσείς του τρίτου δεκαημέρου τις συναλλαγές σας καθώς υπάρχει κίνδυνος να εξαπατηθείτε. Ακούστε τη διαίσθησή σας κι αν κάποιος δεν σας φαίνεται ειλικρινής από την αρχή, καλύτερα να αποφύγετε τα πάρε – δώσε μαζί του. Επίσης, προσέξτε την υγεία σας ώστε να μπορέσετε να αντιμετωπίσετε εγκαίρως πιθανή αδιαθεσία.   Προσπαθήστε να χαλαρώσετε μέσα στο διήμερο καθώς πολλές ασθένειες οφείλονται σε ψυχολογικούς παράγοντες, οπότε φροντίστε να περάσετε όμορφες στιγμές παρέα με αυτούς που σας κάνουν να νιώθετε άνετα και σας μεταδίδουν την αισιοδοξία τους. Κινηματογράφος, φαγητό και ξεκούραση είναι ότι καλύτερο ώστε να ανανεωθείτε ψυχικά και σωματικά.  

ΥΔΡΟΧΟΟΣ Με τον ’ρη να τονώνει την ενέργειά σας είστε γεμάτοι κέφι και ζωντάνια για δράση και περιπέτεια. Έχετε τη δυνατότητα να επιλέξετε ανάμεσα σε πολλές προτάσεις, οπότε δεν σας μένει ούτε στιγμή για χάσιμο. Αποφύγετε πάντως extreme sports, (ειδικά αν δεν είστε σε φόρμα) γιατί αντί να χαλαρώσετε, θα γυρίσετε πίσω πιασμένοι και θα υποφέρετε για μέρες. Αν πάλι είστε αθλητικοί τύποι, κάντε το δίχως δεύτερη σκέψη.   Μια ένταση την Κυριακή με ένα φιλικό σας πρόσωπο του αντίθετου φύλου, θα πρέπει να σας βάλει σε σκέψεις καθώς υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να σας βλέπει πλέον ερωτικά. Σκεφτείτε πως θα θέλατε να εξελιχθεί η σχέση σας, ώστε να χειριστείτε την κατάσταση χωρίς να χαλάσει η φιλία σας.    

ΙΧΘΥΣ Ένα ευχάριστο γεγονός είναι η αφορμή που θα ταξιδέψετε, οπότε είστε γεμάτοι ενθουσιασμό κι ανυπομονησία. Οργανωθείτε δίχως άγχος ώστε να μη σας πιάσει εκνευρισμός κι απολαύστε τις στιγμές, γιατί πραγματικά αξίζουν. Αν έχετε κάποιο κατοικίδιο που δεν σκοπεύετε να πάρετε μαζί σας, μην ξεχάσετε να αφήσετε κλειδί σε φίλους σας για να το φροντίζουν όσο θα λείπετε.   Η Κυριακή είναι αφιερωμένη στην ξεκούραση και στην προσωπική σας φροντίδα. Τραφείτε σωστά, κάντε μάσκες ομορφιάς, φροντίστε το δέρμα και τα μαλλιά σας και κοιμηθείτε νωρίς, ώστε από εβδομάδα να λάμπετε. Απομακρύνετε το κινητό σας τηλέφωνο από κοντά σας!

Πηγή: www.lifo.gr