Την Πέμπτη 27/11/2014 στο Apartment πραγματοποιείται με αφορμή την Παγκόσμια Μέρα κατά του H.I.V μια βραδιά που ντύνει με την φωνή της η Μαρία Καρλάκη και μέρος των εσόδων πάνε στην ΜΚΟ «Θετική Φωνή».

Γινε φίλος της Μαρίας στο προφίλ της: https://www.facebook.com/mariakarlakid
Kαι κάνε Like στην σελίδα της: https://www.facebook.com/MariaKarlaki

Δείτε την αφίσα:

Η Μαρία Καρλάκη γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Δραμα. Ανήκει στο ζώδιο του Σκορπιού αφού είναι γεννημένη στις 10/11/1984 και έχει ωροσκόπο Λέων. Ξεκίνησε από τα 7 της να ασχολείται με την παραδοσιακή μουσική, παρακολουθώντας μαθήματα παραδοσιακών χορών και έπειτα παίρνοντας πτυχίο διδασκαλίας.

Συνέχισε να υπηρετεί αuτό το είδος μουσικής μέχρι το 2004 όπου ξεκίνησε στη νύχτα της Θεσσαλονίκης να δουλεύει σε πολλά απο τα καλύτερα μαγαζιά. Παράλληλα πήγαινε σε 2 σχολές όπου και απέκτησε 2 πτυχία Κινησιοθεραπείας και Εναλλακτικής Ιατρικης. 

Συγχρόνως όμως για τη μεγάλη της αγάπη,το τραγούδι,έκανε μαθήματα ορθοφωνίας,τοποθέτησης,τζαζ και βυζαντινής μουσικής.

Η αγάπη της γι'αυτό δεν την άφησε εκεί. Το Φεβρουάριο του 2006 μπήκε στο Dream Show όπου έγινε ευρύτερα γνωστή και άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις τόσο με τη σκηνική της παρουσία όσο και με τη ζεστασιά της φωνής της.

Αυτή η διάκριση της έφερε συνεργασίες όπως : Θέμης Αδαμαντίδης, Αντζελα Δημητρίου, Αντύπας, Πάνος Κίαμος, Νικος Μακρόπουλος, Νατάσα Θεοδωρίδου, Νίκος Οικονομόπουλος, Πάολα, Χρήστος Μενιδιάτης, Γιώργος Τσαλίκης, Κέλλυ Κελεκίδου, Ειρήνη Μερκούρη,Γιαννης Τάσιος, Αντρεας Σταμος και άλλοι πολλοί.

Στην ελληνική δισκογραφία κυκλοφόρησε την πρώτη προσωπική δουλειά το 2008 με τίτλο «Απίστευτο» που περιέχει 12 τραγούδια από τα οποία τα:

«Στο ίδιο το καζάνι» και «Μην κλάψεις για μένα» εχουν γίνει εκτος απο Video Clip και μουσικές επιτύχιες.

Και τώρα στη δεύτερη δισκογραφική της δουλειά με τίτλο «Ενστικτο» και ύφος Rock-Pop που κυκλοφορεί απο τέλος Νοεμβρίου του 2011 σε όλα τα music stores σε Ελλάδα και εξωτερικό, έχει ήδη ξεχωρίσει το «Είσαι μια συνήθεια» σε μια House Dance επανεκτέλεση και φυσικά το «Σε θέλω» που έχετε ήδη αγαπήσει!!!