Λίγος κόσμος στην αμμουδιά και όλοι ξυπόλητοι… Έτσι ονειρεύεται το γάμο της η Πατρίτσια Μίλικ Περιστέρη, η οποία θέλει να θυμάται την ευτυχέστερη μέρα της ζωής της για πάντα.

«Δε θέλω ανοιχτό γάμο με πολύ κόσμο» είπε η νεαρή ηθοποιός σε συνέντευξη που παραχώρησε στον Αστέρη Κασσιμάτη για το ΟΚ! «Θέλω να το ζήσω και να το ευχαριστηθώ, να μην αγχωθώ καθόλου», πρόσθεσε, λέγοντας ότι ο γάμος της θα είναι «σαν πάρτι».

Όπως είπε, θα ήθελε η τελετή να γίνει σε ένα γραφικό μέρος ή στην αμμουδιά δίπλα στη θάλασσα, ενώ η ίδια, ο γαμπρός και όλοι οι καλεσμένοι θα είναι ξυπόλητοι.

Η Πατρίτσια ονειρεύεται ένα μακρύ νυφικό, με δαντέλα που της αρέσει πολύ, αλλά και με πέπλο για να νιώθει «σαν πριγκίπισσα». Επίσης, θα της άρεσε να έχει και ανοικτή πλάτη.

Η νεαρή ηθοποιός θυμάται ότι όταν ήταν 11 χρονών είχε ντυθεί νύφη και είχε παραμείνει παντρεμένη για… δύο ολόκληρες μέρες, αφού στην κατασκήνωση τα παιδιά είχαν διοργανώσει θεματική βραδιά γάμου. «Τα κορίτσια “παντρευόμασταν” τα αγόρια που μας άρεσαν. Είχαμε φτιάξει νυφικά με τα σεντόνια», λέει και εξομολογείται ότι τότε «παντρεύτηκε» τον συνομήλικό της Γιώργο.

Όταν ερωτήθηκε αν θυμάται το πρώτο της φιλί, η νεαρή ηθοποιός είπε ότι ήταν στην Α’ Γυμνασίου, όταν στο τέλος της χρονιάς φίλησε ένα αγόρι δύο χρόνια μεγαλύτερό της, που της άρεσε για πολύ καιρό. Αν και δε θυμάται το όνομα του αγοριού, θυμάται καλά το τι έγινε μετά: «ήταν η τελευταία μας μέρα στο σχολείο και ξέραμε ότι για πολύ καιρό δε θα βρεθούμε, γι’ αυτό συνέβη. Μετά εκείνος πήγε Λύκειο και χαθήκαμε».

Η Πατρίτσια εξομολογήθηκε ότι στα 20 της χρόνια δέχτηκε πρόταση γάμου. «Το είχα δει πιο ρομαντικά», τόνισε, «δεν αντιλαμβανόμουν τη βαρύτητα που είχε μια τέτοια πρόταση. Ήταν πολύ νωρίς για να ξέρω αν θέλω να κάνω αυτό το βήμα στη ζωή μου». Έτσι, όπως είπε, αν και συζούσε με το σύντροφό της, έπειτα από δύο χρόνια αυτή η σχέση τελείωσε, αφού εκείνη διαπίστωσε ότι δεν ήταν ο άνθρωπός της.

patritsia milik peristeri instagram (9)